benim aldığım bu =)
https://img716.imageshack.us/img716/...g0e743oizt.jpg
Printable View
benim aldığım bu =)
https://img716.imageshack.us/img716/...g0e743oizt.jpg
bunun fiyatı nedir ve airbag makarası var mı üzerinde...
O zaman sıra Ertuğ'da. Şimdi onu bekleyelim. Çalışırsa ben de İngiltereye gittiğimde almayı düşünüyorum.
Türkiye'de fahiş pahalı.
Mesela bugün Alfa Romeo yetkili servisi olan Birmot Zincirlikuy'yu aradım, Alfa 147'nin daha önce resmini eklediğim tek hız sabitleyicisine (komple olan değil) 320 Tl istediler. eper kataloğunda Avrupa'ya kdv dahil 49 Euro'ya satıldığı görünüyor.
Ertuğ sen ebay'den komple takımı ne kadara aldın, bizi aydınlat ta ona göre ya bu işten vazgeçelim, yada beklemeye devam edelim.
fiyat paylaşmıycam malesef =) ama fena değil ikisinin ortalaması denebilir ;)
peki 70 sterlin olduğunu kimseye söylemeyelim :D
neyse ben orda kablo yok demiştim zaten ama kabloda sorun değil bence.
Birşeyler çıkacak gibi bu konudan...
arkadaşlar lineanın hız sabitleme kolu oluyor benim bir arkadaşım o şekilde yaptı puntosuna ama gösterge panelinde yeşil bir ışık yanıyordu
ben de umudumu kaybetmedim, bu iş olacak!
Dün çektiğim resimler işte bunlar....
aslında dikkatli bakarsanız, kontak anahtarı tarafında, kontaktan gelen kablonun girdiği sokette biraz boşluk var. oraya ikinci bir soket takılabilir mi ki? (2-jpg adlı resim) resimler alttan çekilmiştir.
Olcak olcak merak etmeyin :D
yokmu kimsede elearn hayat orda.
bende var
daha önceden 5 kere falan yazdım :D
kablo tesisatı, kol önemli değil
Ozzy Müslüm abiye kadar sordu önemli olan body com yazılımı arkadaşlar. body comp yazılımında CC yoksa en baba kolu takın çalışmaz.
Ertuğ CC kolundan body computer e çekliecek kablo konusunda yardımcı olabilirim.
body comp sökülecek, arkasında kalan soketlerin birisi çıkacak ve CC den gelen fazladan kablolar oraya girecek.
güzel işte 6.cıyı yazınca iyice pekiştirmiş olursun :D
onuda şöyle söyleyim eper kataloğunda aynı donanıma sahip işletim sistemleri farklı olan modeller için ayrı kodlar var fakat cc için öyle bir ayrım söz konusu değil yani meretin içinde var muhtemelen.
ozzy arkadaşımız daha o derslere gelmemiştir kalkülüs larla cebelleşiyordur :D
ertuğ, abisi kurufasulye zannetin sen t-jeti, farklı dediysek o kadar gizemli değil sadece kabloların renkleri farklıydı.
abicim :D
emotion ların yazılımında bir ihtimal CC için gerekli yapılandırma söz konusu olduğunu okudum ing forumlarında Ozzy de Müslüm abiye sorduğunda aynı cevabı vermiş.
kısacası yazılım gerekecek ve o yazılımı bulmak sorun.
ealern de low ve high versiyon olarak ayrılmış araba. high versiyonun Tr ye gelenlerinde CC için gerekli kablo tesisatı mevcut değil. kabloyu geçtim ben evo nun sinyal ünitesini alıp takacaktım ama yazılım konusunda sıkıntı çıkınca bıraktım bu işi. Ben Müslüm abiden umut beklemiştim yazılım konusunda ama oda yapacak birşey yok dedi.
ealern olmadan da kablo tesisatını çekmek zor çünkü body computerin giriş yerlerini bulmak gerek.
Kısacası TR ye gelen araçların yazılımı ile bu iş yaş. belki tofaş la iletişime geçip gerekli yazılım bulunabilir ya da CC li satılan ülkelerden bu yazılım bulunabilir.
yapılmaz diye birşey yok, sadece gerekli imkanlar lazım.
yada en temizi satıp bravo almak.
höh :D sende amma yaptın ya taaa 1. sınıfta kaldı calculus malculus :D 3ün 1i bitti be :D
yazılım olmadıktan sonra istediğiniz yere çekin kablolu nasıl çalışçak? yazılım içinde kime güvenip böyle bi yükleme yaptırcaksınız?
uzun lafın kısası biz zaten bu konuyu düşünüp olmaz diye rafa kaldırmıştık :D
haa yazılım varsa zaten body computerde yani kolu takınca direk çalışıcaksa dert değil zaten, kola bile gerek yok farklı düğmelerle yapılır :D