volkan beni araba da ikaz sesi yoktu eski sahibi serviste off konumuna aldırmış sesi kapattırmış kemer takılı olsun olmasın ötmuyordu ben menüden aktıf hale getirdim oyle bir durum olmasın
kemer ikaz sesini servis bilgisayarda kapata biliyor ama aktıf edilmesiniz siz menüden yapabilirsiniz.eğer başka bir neden yopksa araçta
Bu kemer ikaz mekanizması güzel bişey ya emniyet kemeri ile arası olmyan babam benim arabaya bine bine emniyet kemerini takmaya başladı ötmesinden iyidir diyor![]()
Artık Fiorinolu
Hayır Olamaz Çünkü bahsettiğiniz pakette çelik jant (15'' ALAŞIM JANTLAR) deri direksiyon Metal Görünümlü Orta Konsol var Benim yazımı iyi okumadığınız belli Ben kapı-aynaların boyası ve sis farını belirttim Ayrıca 2011 modele kadar active ve dinamic yine vardı Yanındaki opsiyonlar paket adı altında geçiyordu ama kit kavramı yeni çıktı
Benim bahsettiğim araçlar zamanında Full kit yoktu Aracın üzerinde acive modeline en baz hali bile böyleydi
Konu ozay06 tarafından (07/01/2011 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
Boşver ötmesin yahu. benim yolcu tarafı da ötmüyosürücü tarafında var sadece. aslında belli bir hızın altında veya belli bir mesafe ikaz vermese çok süper olurdu... park ederken veya ufak manevralar yaparken kafasını şişiriyo insanın. mesela marketten geliyorsun poşetleri kapının önünde indirip öyle park edeyim diyorsun, tak-çıkar-tak-çıkar kemerle uğraşıyorsun bir de
![]()
alıyorsun o kitten takıyorsun tokayı, ondan sonra yolda kemersiz giderken bir bakıyorsun ilerde radar ve çevirme var, kemeri takmak gerekiyo tabi. kemeri takmak için tokayı çıkarınca da haliyle vıyak vıyak bağırmaya başlıyo araba, ondan sonra millet de arabanda radar tespit eden cihaz var zannediyo![]()
teknik oto fiyatı daha uygun olur daha fiyat almadan söyleyeyim
ben baskı balatada hepsinden aldım en uygun teknik oto ama arastırmakta fayda var tabi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri