Geçmiş olsun. Sigortanız koç Allianz ise özelliği camı orjinali ile değiştiriyor olması. Diğer şirketlerde ise baskı işe yarayabilir.
öncelikle geçmiş olsun.
Dikkatimi çeken nokta , bu nasıl dayanıksız bir ön camdır ki en ufak darbede çatlayabilsin veya kırılabilsin? yan camlar olsa neysede ön cam daha dayanıklı, içinde mika var diye biliyorum.
Ayrıca cam eğer yapıştırmaysa Cam değiştikten sonra serviste hareket ettirmeden aracı 1-2 gün bekletin. aksi taktirde cam oynayıp rüzgar sesi alabiliyor.
Geçmiş olsun. Sigortanız koç Allianz ise özelliği camı orjinali ile değiştiriyor olması. Diğer şirketlerde ise baskı işe yarayabilir.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
Hırsız aracıma sol arka kapı camını kırarak girmişti, Koç allianz ı kullanıyorum ve sınırsız cam hakkım var.servise gittim ve orjinal cam takıldı.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
şirkete diretin orjinal takarlar..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
öncelikleç ok geçmiş olsun. büyük talihsizlik olmuş. silecek değiştirirken hep aklıma gelir böyle bir sakarlık. cama çarpsa çatlatır diye. bence düzenli olarak gidilmiş olsa servise ufak bir ricayla orj. takarlar. cam servislerinin hepsi yerli yan sanayi takıyor. takıntın yoksa bence orj. olmaması bişey değiştirmez önemli olan ustalık bu işte. saygılar...
İsmail kardeş geçmiş olsun, şimdi sen bu başına geleni anlatınca aklıma geldi, kışın akşamları aracın ön camına kar yağıp silecek donmasın diye yukarı kaldırılır ya birkaç kez bende onu yapmıştım, aklıma geldi silecekleri kaldırmamak lazım çünkü gece bi fırla.. veya çoluk çocuk aşağı küt diye vursa ruhumuz duymaz , sabah can sıkıntısıyla başbaşa kalırız , aracına nazar değmiş bence MAŞALLAH ...
Her arabanın camı kırılır silicekten dolayı bu bilinen ve dikkat edilen 1 detaydır. Ayrıcaon camdan tuzgar sesı degılde su girebilir yapıştırırken mutlaka sika marka malzeme kullanılmalı. aplikatorlu olduğundan gun içinde donar yazın 1-2 saate donar hatta araç yatırmaya lüzüm yok...
Poliçede anlaşma nasılsa onu verirler.. orjinal vermiyosada üzülecek birşey yok dorada aynı kalitede bir cam.
eski imde 2 yıl içinde 2 kere çatlamıştı camım yılda 1 cam hakkım varmış öyle söylemişlerdi , 2 camda orjinal değildi açıkçası çokta takılmadım sonuçta görüntü birebir aynı .
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
Fiat logolu Tamcam markalı cam 240 lira..Bu orjinaldir değil mi?Ayrıca servis 640 tl dedi.
geçen gün samsun yolunda cama taş geldi. yaklaşık 10 cm çatlak oluştu. bakalım birmot servisle ne kadar uğraşıcaz.....![]()
![]()
kasko firmanıza bağlı
mesala axa ilk poliçenizse orjinali takmıyor, 2. poliçenizse orjinali takıyor
anadolu ise orjinali takıyor,
diğerlerini bilmiyorum,,
poliçenizi okumanızda fayda var
geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri