Selam arkadaşlar dün silecekeri değiştirirken silecek kolu elimden kaydı ve camı çatlattı kaskodan değiştirticem ancak orjınal cam takmıyorlar diye duydum bu konuda bilgisi olan varmı?
Selam arkadaşlar dün silecekeri değiştirirken silecek kolu elimden kaydı ve camı çatlattı kaskodan değiştirticem ancak orjınal cam takmıyorlar diye duydum bu konuda bilgisi olan varmı?
Konu style07 tarafından (02/01/2011 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım hatası
ismail kaskodan değiştirdikleri cam maaalesef orjinal cam olmıyacak
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
orjinal alsak fark versek olmazmı
Serviste değiştirtirsen orjinal cam takarlar... Ama sorun kasko şirketinin anlaşması... Geçmiş olsun bu arada...
İsmail aynı olay benimde başıma gelmişti bende silecekleri temizlemek için çıkartmıştım aynı şekilde benimde kırılmıştı
servise git ve mutlaka orjinal cam iste gerekirse bekle çünkü elimizde yok diyorlar bir tanıdık servis varise işin daha kolay olur ama mutlaka orjinal iste servis orjanal cam takmak zorunda gerekirse şikayet edicam falan de ama onlar yinede ısrarlı olucaklardır
Serviste kaskonun anlaşması var ama cam ayrı herhalde ne bileyim yarın servise gidip konuşayım.
Teşekkürler diğer arkadaşlara ders olsun ilk başta kırılması çok saçma gibi geliyo ama bizzat gördüm bundan sonra dikkat etmek lazım.
servisler cam takımıyorlar zaten anlaşmalı camcıları var orda taktırıyorlar ve bu anlaşmalı camcılarında orjinal cam olmadığı için orjinal cam takılmıyor diyorlar
aslında servis orjinal camı kendisi getirtim anlaşmalı olduğu camcıya götürüp orta orjinal camı taktırması gerekiyor ki benimki öyle oldu
Biraz bastırırsan orjinal cam taktırırsın....
orijinal olmasına fazla takmayın derim
benim arka sağ cam değiştirmiş önceki sahibi. aynı renkten duroglass marka takmışlar. orijinalden bir farkını göremedim
(not: eski camcı dükkanımız vardı camdan ve cam işinden anlarım)
geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi. Kaskonun anlaşmalı camcısında orjinal takarlar..
benim bildiğimde şu şekil kasko ücretsiz değiştiriyor kaskoyu bozmuyor fakat orjinal takmıyor eğer orjinal isterseniz gene ücretsiz takıyor ama kaskoya işliyor diye söylemişlerdi
yapma be abi çok üzüldüm![]()
TSİ Jetta.
geçmiş olsun...
benim eski puntoda cam orjinal değişmişti kaskodan. fiat alliance kasko zaten tüm parçaları orjinal teminat altına alıyor.
Gezgin Gp.
geçmiş olsun.....
geçmiş olsun... ama benim anlamadığım nasıl kırıldı ön cam ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri