energy saver kesınlıkle tavsıye edılır
kesinlikle mişlen
energy saver kesınlıkle tavsıye edılır
bence marka değillk senın lastık ebadlarını değişmen gerekırr 185.65 15 tak ses gider contınental ı tvsiye edermm
evet 185 65 alsam iyi olacak ayrıca 175 e göre konforu artacağına aminim şu anki lastiklerimle normal asfalt yolda bile bazen zıplatıyor. gerçi puntoların amortisörleri sert diyorlar.
goodyear ın yeni lastigi efficient gripi tavsiye ederim
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
renault fluancelerde lastik sesi diye bir şey hiç yok inanılmaz sesiz bir araç. Bir tanıdığımın lastiklerinden bir tanesi yarıldı ve yenisini almak için baktığımızda fluancenin lastiklerinin sesiz lastik olduğunu öğrendik tabi fiyatında neden pahalı olduğunu anladık yanlış hatırlamıyorsa lassanın bir modeli idi farklı yerlerden fiyat alındı fluance için olanın tanesi 270-330 tl arası idi. İstersen bi araştır.
1 hafta oldu continental ecocontact aldım 150 lira tanesi..sanki başka bi araca biniyorum su anda..asfalt sesi tamamen gitt. onceki lastıklerim bridgestone b250idi..kesinlikle continantel
onrky
1.4 starjet 95hp
Goodyear GT3 aracın kendi lastikleri gayet memnunum sessizliğinden ve yol tutuşundan.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
efficient grip ve continental olabilir aslında ama aşırı pahalılara bakmıyorum açıkçası gerçi michlen energy saver ilk alternatif ama param yetmez ise büyük olasılıkla yokohama c drive alacağım. yok olmadı 3-4000 km kullanılmış temiz lastiklere yöneleceğim galiba. ocak ayını bitirmem lazım bide![]()
sessizlik göreceli bir kavram.... zıft uzerı mucır( çakma asfalt ki yollarımızın %90 ı boyle) yolda icerı ses almayan arac varsa her turlu teste hazırım sıcak asfalt ta zaten kamyon bıle yag gıbı gıder... ha bu ses belkı azaltılabılır... lastık hava basıncı ebadı ıle ılgılı problemınız yoksa yumusak hamurlu kalıtelı lastık markalarıyla bu sorunu azaltabılırsınız... ama yınede ses rahatsız edıcı olacaktır... son care ızolasyonu coooooook ıyı olan araclarda belkı rastlanmayabılır oda money konusudur tamamen..... mutlaka bir lastik markası yazacaksak cakıl asfalt uzerınde bıle sesı azaltabılecek.her markada var yumusak hamurlu lastık en ucuzunu takın... lastık degısımı yerıne muzık tesısatı degıstırın derım cunku bır sure sonra o lastıkte sıze sessız gelmeyecek... yapın bır tesısat acın sesını muzıgın yol sesınden kurtulun...
Konu uzuncocuk tarafından (01/01/2011 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.
Michelin energy saver 185 60 15 cok sessiz bir lastik. Fiyatı yüksek.
Bende michelin lastik tavsiye ederim şahsen benim lastikler dunlop ama eniyisi michelin tek dikkat edeceğin şey lastiğin yanakları çok yumuşak kaldırımlara sürtmemen lazım
michelin lastik 185-60-15 fiyatı 130 tl yanlız dikkat et çin malı olanlar var
energy saver varsa sende başka lastik alamayacağın o zamandiğer alternatıf ses yalıtımı yaptıracaksın ama ben forum donanım da bu konuyu çok okudum genelde faydasız diyorlar
tabi ki bu konuda tamemen tecrübesiz ve bilgisizim
Kimse Toyo dan bahsetmemiş.. Eski aracımda Toyo vardı gayet memnundum yumuşak asfalt lastiği idi. ölçüleride yanılmıyosam 15/185/55 idi ses mes yoktu ayrıca dağ bayırda mıcırlı çakıllı çukurlu yolda patinaj çeke çeke gittim. Hiç birşey olmadı yol tutuşu ve frenlemede gayet iyidi. Fiyatıda cok birşey olacağını zannetmiyorum.. İvedik organize sanayiden TOYO bayisinden almıştım.. Femoli nin dükkana dönerken bi alt paralel köşede kalıyor.
yokohoma iyi gibi
dünyanın en sessiz lastiği nokian'dır. finlandiya malı
continental ecocontact kullanıyorum. gayet menunum
starmax kış lastiği taktım bridgestone dan sonra çok sessiz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri