inşallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkar
arkadaşlar grande puntom çok fazla yol sesi alıyor bazen asfaltın kalitesine göre sese tahammül edemiyorum. araçta şu an pirelli p4 çintirato var yeni lastikler.
ayrıca farklı konu açmadan bi kaç sorum olacak hangi yağı kullanmalıyım? polen ve benzin filtreside değişi olacak. grande punto 1.4 active araç 2006 model
inşallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkar
mishelin lastikten çok memnunum.tavsiye ederim.bundan sonraki lastiğimde mishelin olucak
mishelin lastik en az ses yapaqr yalnız asfalt lastigidir dag tasvb yollara pek gelmez kaldırıma az hızlı cıkarsan yarıolabilir. bende conti var mishelin kadar yumusak deil her kosulda kullanabilrisin ama oda ses alıyor . yag konussu servisler seleniadan baskasını dokmeyin derler garanti bittikten sonra castrol koydular
Istediğin lastiği al bütün arabalarda yol gürültüsü var mesela ben stilo ve punto kullanıyorum yol gürültüsü var artı michelin energy kullanıyorum puntomda
dunlop olmadığı kesin...
Michelin lastikleri güzel ancak yapısı gereği yumuşak lastik ve çukurlarda balon yapabilen lastikler pek bizim yol şartlarına uygun bulmuyorum. Daha çok düzgün asfalt lastiği bunlar ki bütün lastikler düzgün asfaltta sessizdir. Bridgestone lar kalitelidir ancak yapısı sert ve biraz gürültülü lastikler. Lassa impetus revo kullandım 40.000 km kadar çok memnundum gerek ses olsun gerek çukur olsun. Ancak bildiğim en sessiz lastik Nokian lardır ancak bulmak pek kolay değil. Finlandiya lastiği. Bunlar tamamen gözlemlediğim kişisel görüşlerim keşke her marka için bir pistte test sürüşü yapabilsek![]()
prelli p4 ler çok ses yapıyor ve ayrıca çok sert lastikler. Clio'm da onlardan kullanmıştım.
Lastik dedikmi asfaltta, michelin energy serisi derim başka lastik tanımam. Yol tutuşu, fren mesafesi, yol sesi konularında çok başarılı ama diğer lastiklerden lastik başına 20 tl civarı fazlası var.
En seslı lastik prellii...
En sessiz lastik Dunlop....
I ' m c a p u l i n g . . .
Michelin energy saver 185.65.15R hem yumşak hem sessiz hem iyi yol tutuşu 130TL adet
punto evolution
Pirelli P4 bende kullanıyorum malesef üzerinden çıkanlar bunlar beş para etmez sanki dersin kış lastiği var o derece yol sesi mevcut lassa kış lastikleri aldım kış lastiği olmasına rahmen ses seviyesi çok az
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
Delirme serhat
Yolda gıttıgımı bıle anlamıyorum ...
Uygun fıyatlı en sessız lastık dıyelım
pahalı olarakta michelin energy
I ' m c a p u l i n g . . .
evet teşekkürler şimdik ilk işim genel çoğunluk dediği üzere michlen ve nokian bakmak hangisi uygun ise onu almak
continental var bnde çok memnunum
TSİ Jetta.
bu arada lastik kalınlığı 175 mi puntolarda?!! bendekiler öylede sanki ince gibi nokianlarda harbi sağlam fiyat varmış![]()
michelin yumuşak hamurlu asfalt lastiği olduğu için ses yapmaz dunlop sert hamurlu bozuk yollara dayanıklı bir lastik olduğu için ses yapar bu sebeble en sessiz lastik michelin dir yalnız bozuk yolda yarılma riski çok yüksek ama dunlop için söylenemez bende dunlop kullanıyorum dediğiniz gibi çok fazla yol sesi yapıyor![]()
serhat bende senin dediğin gibi 2 gündür müziğin sesini açıyorum da rahatlıyorum biraz
saatlerdir pek çok siteyi araştrırıyorum şu sonuç çıkıyor gerçekten michelin energy saver ve nokian açık ara önde gidiyor fakat türkiye şartlarında en çok tavsiye edilen lastik markası ise yokohama c drive diye bir lastik; hem konfor,uzun ömür ve yol tutuş konusunda ve ayrıca fiyat kalite açısından en verimlisi galiba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri