Alıntı tuncaykcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bende de bu aracdan önce 2009 fiorino multijet vardı . 40000 bakımı için servise gitmedim aksilik o ya o gün evime giderken turuncu yanan motor işareti yandı ayrıca motoru kontrol ettirin uyarısı verdi. servise gittiğimizde genel motor arıza lambasıdır katalitik konvektor , yakıt sistemi ve motor soğutma sistemi için arıza lambası yakar demişti. Benim ecuda mtor sıcaklık sensörü hatası demişlerdi. Arac garanti dışı kaldığından komple termostat değişimine 650 lira fatura çıkarttılar bende izmirde sanayide 200 liraya termostatı alıp taktırdım lakin arkadaşda işin acemisiymiş termostatı sökecem derken hemen üstündeki abs basıncı için motora bağlı bi sistemin civatasını oynatmış. aracı çalıştırdık her yağ araç yağ atıyor adam sıkacam derken birde vidayı sıyırttı ardından tornacı tel attı filan derken benim sıfır arac oldu size her yeri yağ . Herneyse uzatmayayım araca birde conta antifriz vs derken ekstra bir 250 daha verdim . 500 ü buldu bizim sorun.Zaten bu olaydan sonra aracdan soğudum ve punto evo almıştım.
Valla bende de Fiorino var şu anda. Hiç de soğunacak gibi bir araba değil yahu Bence tamamen sizin hatanız. En güzeli garanti bitene kadar servise gitmek olurdu. Bu arada yeni puntonuz hayırlı olsun. Multijetten inip 77 bg Puntoya binmek çok kötü hissettirmedi inşallah. Çünkü ben 77 lik GP'yi satıp Fiorino Multijet alınca kendimi Ferrari kullanıyor gibi hissettim de onun için söylüyorum