Aynı durum benim başıma 2 defa geldi ilk defasında servis bilgisayar ile kontrol ettiğinde DPF çıkış sıcaklık sensörü hatalı bilgi uyarısı vardı, sadece resetlediler düzelti. 2. si 15 gün sonra tekrar yaptı. Bu seferde aynı hata tekrar okudular. Arabayı serviste bilgisayar aracılığıyla DPF(dizel partikül temizleme) temizlik yaptırıldı 20 dak. sürüyor araba olduğu yerde çalıştırılıp 3500 devirde eksoz sıcaklığını 450°C sıcaklığa ulaştırılıyor. böylece temizlik gerçekleştiriliyor. Üstünden 1 ay geçti bir daha yapmadı.bir daha yaparsa çıkış sensörü değiştirilecek. (not: Ortalama 800-1000 kilometre arası DPF temizlik uyarısı geliyordu aracı vitesten çıkartmayın sürmeye devam edin şeklinde uyarı oluyordu, bende bu esnada ortalama 10 km aracı şehir dışında kullanıyordum temizlik yapıyordu, fakat normal kullanım ile devir 2000 gibi. Serviste 3500 devir ile bu işlemi yapınca geçen hafta DPF temizliği yapılacak uyarısı gelince bende 4. vites 3500 devir ile 10 km. kullandım şimdilik bir sorun yok.