911 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Punto sorunları & eleştiriler - Lütfen herkes sorunlarını yazsın

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    halime sarı
    HSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Standart sikayetime gelen yorumlar hakkında....

Arkadaslar öncelikle söylemek istediğim; buraya sikayetlerimi yazmamın sebebi araba hakkında bi karalama kampanyası açmaya çalısmak değil. Bu yüzden, ne beni bu durumla itham etmiş olan sekerlioğlu amcamızla, ne de diğerleriyle kesinlikle söz dalaşına girmeyeceğim.
    Sonuçta ben de bu sektörle ilgili bir insanım.abim Instituto Europeo di Design a dünya sıralamasında 3.lükle girmis, cenevre araba fuarında maserati modellemesiyle tasarımı modellenmiş ve fuarda sergilenmiş, çin cherry için önümüzdeki yıllarda hayata geçecek olan bi çok tasarımı onaylanmış ve Cuma günü Fiat Albea projesi için italya fiat’a gidecek olan bir araba tasarımcısı. Bunları abime söyleye söyleye bıktırdım adamı zaten. O sadece muhendislerle görüseceğini söylerken, bi kaç arkadasın bu kadar kraldan çok kralcı olma durumuna bi anlam veremeyerek kendime muhatap almıyorum.
    Evet şikayetim var yazıyorum çünkü benim de bi puntom var, 100binlik araba da kullandım 35binlikte. 20 yıldır araba kullanıyorum 8 yaşımdan beri. Bir kıyaslama yapabilecek kadar tecrübem var. Bazı arkadasların hoşuna gitmese de yazacağım şikayetlerimi çünkü buranın sadece bu arabaların pohpohlandığı bi site olmadığını
    düşünüyorum. İyisinin de kötüsünün de tartışılması gerek eğer bir forum sitesiyse..
    ABNEW’e teşekkürler. Sikayetlerim konusunda sadece sizinle ve önyargısı olmayan diğer punto kullanıcılarıyla görüşmek istiyorum. Zira söz dalaşlarına ayıracak ne zamanım ne de niyetim var.
    Durumu birebir kaynağına da iletiyorum zaten.
    Teşekkürler.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Benzer Konular

1. Herkes aracının modelini ve yakıt tüketimini yazsın
    blewer tarafından Yakıt forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 337
    Son Mesaj: 07/10/2016, 12:10
  2. Liseliler trafik sorunlarını çözüyor!
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10/05/2013, 04:00
  3. Punto Evo Blue&me Tomtom 2 sorunları
    FilicaZOuy tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 06/01/2012, 22:01
  4. Lütfen herkes cevaplasın
    Bülent10 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 67
    Son Mesaj: 07/10/2009, 13:17
  5. Lütfen herkes baksın...Airbrush ve 7797 bodykit uygulaması
    Backer tarafından Sanal modifiye forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 28
    Son Mesaj: 03/11/2007, 22:58

Yer imleri

Yer imleri