Selamlar
Benden yaptırdığım işlemleri ve sorunları yazayım dedim:

1)Tavan kaplaması , kusmadan dolayı değişti ama tekrar lekeler çıktı.Aynı problem.Bir daha değiştirmek istemedim çünkü yan ve ön direk kaplamaları da çıkartılıp takıldığından laşkalaşacak diye sineye çektim

2)Sol ön kapı krikosu sıyırmadan dolayı değişti ve sol far yerine oturmamıştı ayarlandı .Problem çözüldü

3)Torpidodan gelen trim sesi:İzolasyonla iyileşti

4)Geri vitese ara ara geçmeme: Her zaman olmadığı için ve çözümünün kolay olamdığı bildiğim için ısrarcı olmadım

5)Nokta boya dökülmesi. Bariz diğer araçlarıma göre çok kötü. Daha önceki metalik gri palio ve opak unomda olmamıştı. Çözüm yok

6)Fandan gelen tırıltı sesi: (Klima kompresör torultu sesi değil): Cesaret edip açtırmadım ama 30 bin bakımında baktıracağım. Bir arkadaşım hala boğuşuyor.

7)ABS arıza sinyali yandı bir süre. Ama ilk stop ve yeniden çalıştırmada gitti.30 binde ekü hata kodu üretmiş mi baktıracağım. Zira şuan abs devreye giriyor.

8)Klima komresör torultu sesi:Etkili bir çözüm yok .Klima komresörü değişityor ama biröok parça değişeceğinden sineye çektim.

9)Yakıt çalkantı sesi: Özellikle depo dolu ve doluya yakınken şerhiriçini simüle eden dur kalklarda duyuluyor. Depolarımızda dalkakıran olmadığından diye düşünüyorum ama benden başkada şikayetçi duymadum.Sineye çektim

Herşeye rağmen aracımı kullanırken zevk alıyorum ve seviyorum.Bunları bilseydimde yine alırım diyorum.Aracın yol tutuşunu beğenmeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum. Segmentinde bu konuda en iddialı bizim araç diye biliyorum. Ayrıca birkaç denememde beni haklı çıkardı.Problemi olan arkadaşların ilk olarak lastik basınçlarını kontrol etmelerini öneriyorum.Sonrasında servise göstersinler diyorum.

Selamlar
AA