cruise control bazen çalışıyor bazen çalışmıyor akü kutup başlığını çıkartıp taktığımda çalıştırdığımda cruise control aktif pasif oluyor kolu çevirince ama hareket halinde iken aktif yada pasif olmuyor hiç çalışmıyor neden olabilir ???
cruise control bazen çalışıyor bazen çalışmıyor akü kutup başlığını çıkartıp taktığımda çalıştırdığımda cruise control aktif pasif oluyor kolu çevirince ama hareket halinde iken aktif yada pasif olmuyor hiç çalışmıyor neden olabilir ???
merhabalar;
izmirde olsaydınız probleminizi çözmenizde yardımcı olurdum,ama buradan hem size yardımcı olayım hemde diğer bu sorunu yaşayan arkadaşlara ışık tutalım.
öncelikle yolda giderken cruise control u açtığınızda aktif gözüküyor ama hızı sabitlemiyor,bazende hiç açılmıyor,sorun bu ise aracınızı iyi bir elektrikçiye veya servise götürüp eksi(şasi)kablosunu söktürüp pabuçların bağlandığı ek yerlerine lehim yaptırıp bir kez daha deneyin sorununuz yüzde 90 çözülecektir.çözülmez ise daha farklı yollara baş vuracağız
iyi günler
Usta teşekkür ederim bu tavsiyeni dinleyip yarın baktıracağım. çözülmez ise tekrar yazarım izmire geldiğimde yanına da uğrarım inşallah
Merhaba arkadaslar bende de motordan bi anlik pervane sesi geldi ve ayrica vites bulamama sorunu var bosta iken 3 ve 4 arasina gelmiyor 2 den 3 e gecerken ilk calistirdigimda sikinti yok 1 saat sonra 3 u bulamiyorum yardım ederseniz memnun olurum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri