Merhaba,
Bugün 10000 bakımı yaptırdım da arkadaşlar. Öncelikle fikir vermesi açısından değişenleri ve fiyatını yazayım.
Aracım Punto 1.3 mjet 75 beygir 2012 model. 4 filtre değişimi (Opar marka) + Mobil 1 esp 5w30 yağ + Cam suyu motor temizliği =320 TL tuttu .
Benim esas aklıma takılan değişimi yaptırdığım esnada usta yağ tapasını açık unuttuğu için 1 bidon mobil içinden akıp geçti yağın. Elinde mobil 1 kalmadığı için Liqui Moly 5W30 5 Litre High Tech Motor Yağı diye bir yağ koydu daha iyi bir yağ olduğunu vs. söyledi ama
iyisi kötüsünden ziyade spesifikasyonları karşılayıp karşılamadığı konusunda endişelerim var ancak şuan için bir sıkıntı görmedim ancak çalışması yumaşadı diyebilirim. Daha önce 1.3 mjette bu yağı kullanmış kimse varsa yorumları için şimdiden teşekkür ederim.