yol bilgisayarını daha da çözmüş değilim yaaaaaa..
ne kadar yaktığını neresi yazıyo bilmiyorum.ahh keşke türkçe olsaydı
yol bilgisayarını daha da çözmüş değilim yaaaaaa..
ne kadar yaktığını neresi yazıyo bilmiyorum.ahh keşke türkçe olsaydı
bende de küçük viteste iken bırakınca çok hissettiriyor.normal mi acaba?
Aramıza hoşgeldin ama bu sorunlar bende yok çok şükür inşallah düzelir sorunların aracın garantideyse hala hemen servise götür ilgilenirler eminim
GÜNCEL Sorun mu dediniz hehe
Bende çok var
1)-Direksiyondan gelen tık tık ses
2)-Kapının ordaki direklerden gelen gıcırtılar
3)-Arkadan her cukurda gelen tangırtı
4)-Park sensörleri düşüyor tamponun içinde şuan 2 si
5)-Silecek suyu cama değilde sileceklere geliyor.
6)-Radyo kanalları değiştirirken 2 şer 2 şer atlıyor
7)-Viteste iken gazı bırakınca kasılma gibi bişey veya geri giderken hoplama yapıyor araç
8)-Araç sola çekiyor .Rot balas bozuk değil.
9)-Gösterge paneli tıkırtısı
10)-Kapı koruma çıtaları yok neden(ben olmayan bir araba daha görmedim)
11)-Sol kapının ordaki direkten gelen zırıltı(içine sinek kaçmış sanki)
Bu arada araç 9000 km de.
Varmı arakadaşlar aracımdaki bu sorunları düzeltebilecek servis ve yıllık bakımını bizi yemeden yapacak.
Bende ilk aldığımda çok sorun var iademi etmeli diye baya düşünmüştüm ama bukadar çok değildi
Konu paradiseLost tarafından
ben sana biraz yardımcı olmaya calışıyım direksiyondan gelen tıkırtı direksiyon milindeki arızadan olabilir
gazı kesince bir anda bişi kasılıyo 1 ve 2 . viteste yapıyor sanırım bu bendede war ayar yapılıyomuş haftaya götürücem
arac sola cekiyorsa rot balans bozuk değilse tek şey war bendede sağda var alt sol tablanın geriye kaymmış olması birkaç milim bendede aynı sorun mevcut şuan
gösterge panel tıkırtısı wardı ama halloldu serviste etrafını cıft tarflı bantla kapladılar artık yok
benim aracımda 11000 de ve sorunlarınının çözümöü war yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Kapı koruma çıtası olmayan araçlar
Renault Türkiye
https://www.toyotasa.com.tr/cars/new...ris/design.asp
https://www.toyotasa.com.tr/cars/new...nsis/index.asp
https://www.toyotasa.com.tr/cars/new...amry/index.asp
https://www.toyotasa.com.tr/cars/new...edan/index.asp
Nissan Türkiye - Micra Anasayfa
https://www.honda.com.tr/otomobil/co...azz/design.htm
BMW Türkiye Web Sitesi
Liste uzar gider....
Her markada var...
ilk aldığımda çok servise gittim hatta arabadan vazgeçmtim gibi bişeydi ama şimdi bi sorun yok servisteki ustalar işlerini iyi yapmışlar dicemde kapı sorunu için gittimde kapıyı yaglamışlardı sadece tekrar gittimde yaglamayla olmicanı fabrikayı aradıklarını ve kapıyı açıp içinden ayar yapmaları gerektini söylemişlerdi o gün ustalar arabayı tanımıyo diye cok stres olmuştum bir yıldan fazla oldu kapı ayarları yapılalı bi sorun çıkmadı güneşle cok alakalı oldunu düşünmüüyorum.Zamanla ufak tefek sorunların olucanı kabul etim, yakınımda farklı mazkalardan araba kulanan kuzenlerim var onlardada bu tarz sorunlar var.Yaşadım sorunlarda -kapılar -direksiyon kutusu-arkadan gelen anlamsız ses-çakmak çalışmıyodu -kornan çalması için baya vurmak gerekiyo -on camın iç kısmındaki siyah bi kapak var onun dişleri kırıldı-arka koltuklardaki başlın bitanesi eksikti başka bi araçta gördümde farkettim.Arada servistekilerle kavga etsemde arabamı cok seviyorum performansından,yol tutuşundan,yakıt tüketiminden :) klima çalışırken debriyaj ayarı normale göre değişiyo sanırım stop ediyo klimanın çalıştını unutunca bu sinir bozucu oluyo tarfikte.
Kornanın zor çalışması mevzu aracı aldığımda benimde dikkatimi çekmişti..Eski aracım uno dan kalma alışkanlık gereği kornayı çalıştırmak için tam orta kısma basıyordum..Aslında hata bende idi...Grande Punto da DİRESİYONUN TAM ORTASINA DEĞİL , ALT KISIMDA KORNA RESMİ BULUNAN YERE BASMAK GEREKİYOR..o KISMA YAVAŞ DOKUNUNCA daha rahat olduğu farkedilecektir..
ben puntomu akşam 1. viteste bırakıyorum .sabah arabaya binince vitesi oynatamıyorum.sanki 1. vitese yapışmış kalmış.sizde de var mı bu sorun?
uzunları sürekli yanık tutmak için ne yapmak lazım. bir de yokuşa parkederken sizde de el frenini bayağı bir çekmek gerekiyor mu?
Uzunları açmak için sellektörü kendimize iyice çekmemiz gerekiyor.Kapatmak için de yine aynı işlemi yapmalıyız.El freni ne kadar ayarsızsa o kadar çok yukarı çekmek gerekli...
Arkadaşlar "City drive" fonksiyonu arabayı çalıştırdığında kendi kendine devreye girme problemi yaşayan var mı? Sanki daha önce buna benzer bir topic okumuştum? Aynı problem sanırım şu an bende de var. City fonksiyonu kapalı olduğu halde arabayı çalıştırdığımda city'yi açık görüyorum? Ve bu beni çok korkutuyor... Ya yüksek hızda devreye girerse!?!?
Ya yüksek hızda devreye girerse!?!? deme Allah korusun servıse baktır.
Yukarıda bahsi geçen sorunlarımla ilgili ilk servis tercihim Birmot beylikdüzü oldu arkadaşlar bakalım kalıcı çözümler getirebileceklermi telefonla ve e-maille yaptığımız görüşmelerde bunların hiç birinin çözülemeyecek sorunlar olmadığını söylediler yarın bırakıyorum aracı gelişmelerden bu başlık altında haberdar olabilirsiniz.
Hadi bakalım, inşallah kısa zamanda sorunsuzca hallolur hepsi..
Evet arakadaşlarım servisten ilk bilgiler gelmeye başladı sağolsun Esra hanım heran gelişmelerden haberdar ediyor.
İlk tespit ve onarım debriyaj baskı balata bilya set olarak garantiden değişti.
Direksiyon kontrolu yapılıp ayarlanmış şuan bir sorun yokmuş.
Arkadan gelen tangırtı eksozdanmış oda halledildi.
Bakalım işlemler devam ediyor.
Teşekkürler Beylikdüzü Birmot çalışanları.
aynı durum benim egzotik kırmızıda da var gibi. tampon plastik ve boya bunun üzerine uygunlandığından mıdır nedir? kapak kırmızı tampon farklı bir ton kırmızı. hatta bordo gibi. hatta sırf bu şikayetle servise götüreyim diyorum ama servistekileri de bu türlü mevzularda ikna edene kadar adamın alnının derisi çatlıyor. "olur mu abi sana öyle geliyor" la başlıyor adamlar genelede. sonra çık işin içinden çıkabilirsen. hadi diyelim ikna ettim garanti kapsamında tekrar boya mı atacakalr acaba. böyle olunca da bu boyanmış diyorlar satmaya kalktığında. yani ne yapsam bilmiyorum dostlar.
abi her zaman boya plastikle metalde farklı durur ama bizde niye farklı durmuyo ben onu çözemedim sen bi servisi git
1)-Direksiyondan gelen tık tık ses
2)-Kapının ordaki direklerden gelen gıcırtılar
3)-Arkadan her cukurda gelen tangırtı
ACABA ŞU 3 KONUDA SORUN YAŞAMAYAN VARMI?Bence yok da,servis bunlara neden profesyonelce çözüm bulamuyor.Zincirlikuyu Birmota gittim.10 tane şey yaptık dediler.9 u sesle ilgili şu an hepsi devam ediyor.Aldığım cevapda şu BU ARABALAR BÖYLE.Nasıl böyle???Bunu bilerek almadık ki.Servis yetkililerine sesleniyorum.Biraz istek ve gayret.İnanıyorumki sorunlar sıfıra inecek.
1)bir tonunun üzerindeki 77bg'lik standart bir arabadan nasıl bir perfonmans bekliyorsunuzki
2)vites sorunu ilginç,hareket halindeki bir arabayı niye 1.vitese takmaya çalışıyorsunuz
3)karda buzda standart lastikler kullanıyorsanız çok normal.
4)uzun yıllardır ford transit kullanan bir yakınım benim arabaya binince prfonmansınada viteslerin geçişinede hayran kaldı galiba alışkanlıklarda bu konularda çok önemli rol oynuyor.
1-izolasyon
2-kapıLAr
Arkadaşlar benim arabada gaza kökleyince 2000 devirdden sonra motordan sarsıntı sesi geldiğini farkettim bugün.Yarın servise götürecem.Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?? 2 hafta önce altını vurmuştum ondan kaynaklanıyor olabilir mi ??
2000 devirden sonra hafiften bir sarsıntı diyorsan bu gayet normal turba geçiş anında viteste vede motorda hafif sarsıntı meydana gelir olur yani anormal bir şey yoksa tabi
yinede sen bilirsin bir servise göster
Kafama şu konu takıldı niye aracın uretım aşaması baz alınıyo adama şurasına bak dıyom yok daha ıdare eder dıyo yagı degışcem gözume iyi gelmıyo dıyom yok 10bınolmadı20bın ıdare ederdıyo fılıtreye bakalım dıyom km saha nekı dıyo yahu malı ben kullanıyom nıye bu tutum anlamadım.servıs bu tavrıyla canımı sıktı
o konuda haklısın ama onlarda ısını yapıyolarr ben servısıme cok guvenıyorum KIRMAK OTO ısını gayet guzel yapıyo....ama onlarda bı sıstem koymuslar msn 10 bınde benım araba cok yag kayebtmıstı baktıgımda hıc yag goremedım cubukta arkadasın tamıranesıen gıttım orda baktı gıt 5 kılo yag bıde yag fılıtresı algel dedı bende gıderken dedım bı servıs eugrım ıykıde ugramısın adamlar bı baktılarkı 10 bınde 1 lıtre azalıyomus hemen 1 lıtre ekledıler normale donduıu araba sakın haberımız olmadan bısey yapma dedıler anlattımda olayı kımseye guvenme dedıler bana bende en ufak bısey olsada hemen servıse gıdıyorum garantılı araba herseyıyle cok guzel ılgılenıyolarrr tavsıyem onalrın haberı olmadan bısey yaptırma ..
ya ben anlatamadım herhalde...
arabada 5 kişi var diyelim.Yolun ortasında bi çukur var.mecburen yavaşlayacan.yavaşladın ve çukuru geçtin yavaşça.ee ikinci viteslemi devam edecen yola..
Şekerlioğlu; ayrıca Van'ın yolları , karı kışı antalyaya benzemez.yıllardır araba kullanıyorum ama bu kadar kıç atan hiç görmedim
ya bu kıÇ atma konusunu merak edıorum dorusu. ben daha OLe bişeyi pek yaşamadım!
bende zorLuyorum wirajLarda faLAn ama ne tahLike yaratacak ne de zorLUk yaşatacak bişi oLmadı. kii lastıkLErımde jaNtLarımda orıjınaL
Ben bazen deneme amaçlı bir miktar kaydırıyorum arkayı:)Tabi bu esnada aracı toparlamak çok da zor değil...
yazdıklarınız doğru arkadaşlar sizin yaptığınız ölçümler akla mantığa uygundur ve sonuç ortadadır araç gayet iyi bir yol tutuşu veriyor.
Aracınızın yol tutuş performansı için ani şerti değiştirme testi yapabilirsiniz şeridinizde giderken aniden sol şeride girip sonra tekrar sağ şeride girin ordaki limitlerniz önemli ama ben grandenin üst limitlerini göremedim 80km hızla denedim yağmurlu yolda gayet güvenli birşekilde hiçbir kayma sapma olmadı kuru zemini siz düşünün artık. Tabi bunu trafiğin olmadığı boş bir yolda deneyin.
.
objektif veriler burda...
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...eri-testi.html
arkadaşım bak kendinde söyledin,tabikii antalya gibi değildir bende omu söylüyorum normal yol koşulları için üretilmiş lastik kullanırsan gayet normal atması sen istanbul yollarında 1cm kar üzerinde yan dönen mercedes ve bmw leri hiç tv den görmedinmi adam20 km ile giderken en ufak frende ters dönüyor.yani bundan daha doğal ne var tabiiki van yolları içinde bu geçerli zaten kendin diyorsun karda,buzda kıç atıyor diye alınmaya gerek yokki.
doğrudur dostum.tv de izliyorum.ama benim araba kadar hiçbir araba kaymıyor aynı zeminde.benim kullandığım hiçbir araba da bu kadar kaymamıştı.
lastikler bridgstone 175/65/15...
ya 10 yada 5 km hızla gidiyorsun ve anide dönüyorsun yol ortasında.kaldırımlara çarpıyorsun.ilginç olan ise hiç fren yapmadan oluyor bütün bunlar.diken üzerinde gidiyorum kışın
belki karın altında buzlznma vardır.fren yapmasanda o arac kayar yumuşak karda olmaz ama buzun önune gecılmez en ufak tepkıne kaymaya başlar usta kışın yüksek vites alcak devırde seyretcen arac kascak kendını (karlı yoliçin)