herkese çok slm .görevdeydim yazamadım.murat kardeşim gerçekten çok sağol senin şahit olacağını söyleyince işler değişti.evet fark verip aldım.hukuk sürecini bekleyemezdim çok uzun sürüyor.ama italyadaki ana merkezin adresini ve genel merkezin adresini buldum.dosya halinde baımda geçenleri yazıyorum ve onlara yollıycam.paramı vermedikleri için bu yola gitiim ben.arabamı cuma günü teslim aldım ve diğer markaları dolaşıp teklif aldım.yani arabamı çıkarıcam elden.birmotada fiat servisinede lanet olsun.paramla ölüyordum nerdeyse.rezillik onunlada bitmedi.takasa aldılar arabayı ilk gün konuştuk mürsel bey le jantlar ve park sensörü aktarılıcaktı.önce jantların aktarımında para istenir gibi oldu vazgeçtiler.ve son gün ben park sensörü söz vermedim dediler.düşenebiliyormusunuz kocaman servis onlara gelişi 30tl olan sensörün sözünğü vermedim diyolar.tamam dedim lanet olsun oda kalsın.sonra ardılar ksura bakmayın notu bulduk söz vermişiz dedideler.yani daha nekadar kötüsü olabilirdi sizce..müdür beye ben ölüyordum arızalı arabayı sattınız bana dedim.yok öyle bişey deyip fark istediler ve aldıarda.şuan aarabamı kullanmıyorum ve satıcam.benden ufak bir nasihat.FİATT MI KAPISINDAN İÇERİ DAHİ GİRMEYİN...