bu sorun yüzünden neler çektim ben neler ahhh bir ben bilirim bide allah.izmir birmot bayi müdürüyle defalarca kavga ettik adam servise sokuyo arabayı sonra çıkıyo bişey yok gidiyorum bikaç gün sonra aynı sorun oluyo geliyorum yine aynı terane taki ölümcül bi kaza atlatana kadar işte o zaman tanıdık bildik herkesi seferber ettimfiat'ın gerekli en üst yetkilileri bile aradı beni ve bayi aracı benden aldığım fiyattan 1.500 tl düşüp geri aldı 2 ay kullanmıştım aracı 5.500 km yol yapmıştım o aracı verdim başka bi araç aldım değişik özellikelre sahipti tabi farkını vererek...işin acı yönü geçen birisi aradı eski arabamı bayi o kişiye satmış ve adam 12 gündfe 2 kere kaza atlatmış çok lanet bi durum birmot bu sorunu çözmeli valla adam astsubaydı akıllı adam dava açcam şahir olur musun dedi seve seve dedim ben de SİZE DE ÖNERİM SERVİS HALLOLDU DESE BİLE HİKAYE ÇÜNKÜ BU KRONİK ÇÖZÜLMEZ Bİ SORUN ÇÖZÜLECEK Bİ SORUN OLSA BU ARACI ÜRETEN ADAMLAR BAYİ DENEWTİMİNDE BENİM ARACI ELDEN GEÇİRDİ ONLAR BİLE TESPİT EDEMEDİ