350 lira sıfırıdır 50 lirada takma demiştir 400 lira normal fiyat abi![]()
Arkadaşlar merhaba bugün Jant Lastik aldığım bayiden H&R 3,5 yay sordum söküp takma dahil 400 TL dedi sizce fiyat uygunmu??
350 lira sıfırıdır 50 lirada takma demiştir 400 lira normal fiyat abi![]()
Tşekkürler Mert
Senin bu konuda bilgine inanıyorum benim aracım dizel dizel benzinli yayların farklı olduğunu söylüyorsunuz ben nasıl anlayıcam dizelmi benzinlimi olduğunu
birde 3,5 ve 5 cm arasında renk farkı var diyorlar böyle birşey varmı
son olarakta H&R iyimi
sırayla bildiklerimi söyliyim abi
1-dizel,benzinli farkı nedir?
dizel benzinli farkı şu şekil oluyor dizel motorlar ağır olduğu için yaylarda ona göre yapılıyor benzinli araca dizel yayı taktığınız zaman istenilen verim alınmaz ama dizel araca benzinli yayı takarsanız oldukça güzel verim alınabilir
2-bu yayları nasıl ayırt edicem?
yayları ayırt ederken kutularının üzerindeki etiketlerinde dizel benzin olarak yazması lazım bakmakta fayda var aslında senin aracın dizel abi benzinli ve dizel pek fark etmez benzinli takarsan çok daha iyi iner.
3-H&R iyimidir?
evet abi 3.5 cmde h&r çok güzeldir hem konfor,hem indiriş,hemde yol tutuş açısından tavsiye ederim..
çok teşekkürler Mert inan çok çok yardımcı oldun
Mert seni yakalamışken bir soru daha sorayım lastiklerim 205/50/16 bu yaylarla sürtme olurmu??
teşekkürler Mert olayı okeyliyorum o zaman yarın yada övürgün bende katılıyorum sürüngenler gurubuna
hadi bakalım abi kolay gelsin bakalım nasıl olucak ama yayı benzinli yayı almaya bak gene![]()
valla Mert bu adamlar Bursada bu işi yapan en kaliteli kişiler işlerini çok iyi biliyorlar adamın dediği bana sen herşeyi bana bırak tam istediğin gibi olucak dedi bakalım hayırlısı
yaylarıda halledince olay bitiyor artık tamamlanmış olucak herhalde araç ondan sonra gelsin foruma resimler![]()
5 cm dizel modelini 330 TL ye aldım serviste diğer parçalarla beraber değiştiler onun için pek bir masraf olmadı baya ucuza değiştirdim 205/45/17 takılı 5 kişi ile bindiğimizde yolun bozuk yerleride vardı sürtme olmadı.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
teşekkürler
5cm artı 5 kişi mutlaka sürtme yapar diye düşünüyorum
günlük 30 km yol gidiyorum ve 4 kişi yaklaşık 350 kg bazı yerler bozuk ama sürtme olmadı çok şükür hem ince yanak lastik hemde yay olunca ister istemez temkinli gidiyorsunuz.lastikler falken jant alessio
bakalım bizim nasıl olucak
Ayhan pazara kadar bekle benim arabada yayları bir test et ona göre karar ver.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
sen eibach 5lik kullanıyosun ama mert...
ayhan 3,5 hr benzınlı yayı kullanıyorum dizel araçta 215 40 17 lastikler..bugune kadar bir kere bıle surtme yaşamadım araba doluyken..indirmeside mükemmel..alabileceğin en iyi verim bugarajımdada aracın görüntüsüne bakabılırsın https://forum.grandepuntotr.com/gara...rk-k.html
Fırat seninki çok güzel oturmuş gerçekten bende benzinli için alsam seninki gibi olurmu acaba benim lastikler 16 ama hatta bir resim koyayımda onun üzerine yorum yapalım
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri