bulut konuyu okuyo bı yorum yapar sımdı![]()
ayhan abi jantın özellikle İNÇ ve ET ÖLÇÜSEN DİKKAT ETMEK GEREK MESELA BENİM GARAJA BAKARSAN GÖRÜRSÜN Kİ BENİM ARAÇ 5 yaydan falan DAHA DA FAZLA ALÇAK, BEN 205 40 17 lastik KULLANIYORUM VE ARACA 5 KİŞİ BİNDİĞİMDE BİLE SÜRTME KESİNLİKLE YOK. EGER JANTLARIN BİRAZ DISARI DOGRU CIKINTILI DURUYORSA 3,5 BİLE SIKINTI YARATABİLİR SANA. MESELA BEN 1 sene önce 3,5 LUK H&R kullandıgım zaman arkada 2 kişiyle bile ufak esnemelerde sürtme oluyordu. çünki eski 17 lik jantlarımın ölçüsü aracı alçaltmaya müsait degildi. ama şimdi ise dogru ölçülerde jant kullandıgım için aracıma 5 kişiyle bile binsemde kesinlikle sorun yok. alçak araç sevdiğim için 2 kere jant almak zorunda kaldım. sadece başıma gelenleri paylaşmak istedim ki cebinden fazla para cıkmasın abi.
obsessed the red
Sürtmesi lazım diyince kuşkulandım gidip yayların kutuna baktım alınca kontrolde etmemiştim 29095-1 modeli WebKat hr nin sitesinde daha detaylı ve uygun olan modelin parça nosu ile inceleyebilirsiniz.
bişey sorucam bulut sen tjet jantı kullanmıyomusun kaptan..?
45 yanak deılmı o
opsiyon olan take off jantların ebat ölçüleri 205-45-17 sürtmemesi lazım
take off deıl onlar ama
obsessed the red
Ayhan yanlış anladın beni kesinlikle memnunum.Ben yay konusunu ne maksatla yapılması gerektiğine karar verilip öyle yapılması taraftarıyım.
1)yol tutuş
2)görsellik
bu ikisini istiyorsan 1 dakika bile düşünme taktır özellikle yol tutuş mükemmel oluyor.
Ama hemde konfor kaybı az olsun diyorsan o biraz zor konfor hissedilir bir şekilde düşüyor.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
fırat al sana 10 cm lik yay(fotografların tümünde aracın boş halini görmektesiniz)
obsessed the red
Bulut ne yaptın abicim sen böyle ya mükkemmel duruyor
abi kesinlikle yol tutuş diyorum virajlarda yalpalanmasından bıktım artık bu lastiklerle eskisine göre çok çok daha iyi ama yinede yalpalanma varAyhan yanlış anladın beni kesinlikle memnunum.Ben yay konusunu ne maksatla yapılması gerektiğine karar verilip öyle yapılması taraftarıyım.
1)yol tutuş
2)görsellik
bu ikisini istiyorsan 1 dakika bile düşünme taktır özellikle yol tutuş mükemmel oluyor.
Ama hemde konfor kaybı az olsun diyorsan o biraz zor konfor hissedilir bir şekilde düşüyor.
[QUOTE=ayhan1;420890]Bulut ne yaptın abicim sen böyle ya mükkemmel duruyor
eyvallah abi. biraz alçaltalım dedik![]()
obsessed the red
ertuğ 5 lik hr kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam na sormak lazım ama oda sürtmediğini söylüyodu araba doluyken lastikde 45 yanak onun
arkadaşlar bugün sipariş verdim H&R 3,5 dizel olanından benzinlini istedim adam garanti vermedi bu işin bir hesaplaması var yayın esnemesi çok daha fazla olur bakla araları fazla birbirine yaklaşır dedi bende dizel olanından sipariş verdim
yaylara 350 TL
montaj 50 TL
rot ayarı 20 TL
dedi toplamda 420 TL ediyor fiyat iyidir herhalde
birde adam rot ayarı mutlaka şart dedi ama istersen yapmıyayım dedi sizce yapılması gerekiyormu
açıkcası bende anlamadım ama adam yapmakta fayda var dedi birde bu rot ayarı neye göre yapılıyor acaba biliyormusun adam eloktronik ortamda bilgisayar denetiminde yapıcam dedi
valla fiyat piyasanın normal fiyatı ucuz deil ama..
onu öğrendim canım tekerleklere 4 adet aparat takılıyormuş nasıl bir aparatsa onların sayesinde hallediliyrmuş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri