peki arkadaşlar LPG için ankarada iyi bir usta tanıdığınız varmı ?
bende diğer araçlarımda milano ve prins kullandım fakat prins pahalı olsada bence değer.
peki arkadaşlar LPG için ankarada iyi bir usta tanıdığınız varmı ?
Ankara da İvedik Org.San deki Mocan otogazı öneririm.BRC markasının yetkili servisi.Grande punto dan önceki aracım olan Toyota Corolla ma Mocan otogazda sıralı sistem simit depo lpg taktırmıştım. İşçilikleri gerçekten çok güzel ve ben Afyon'dan gidip taktırmıştım.Herhangi bir ayarsızlık çok yakma sorunu falan yaşamadım.Çok memnun kaldım tavsiye ederim.
ivedik organize de Mocan otogaz. Brc yetkili servisi ve 2009 un en sorunsuz bayi ödülü almış, sahiplerinin de mühendis olduğu , daha önce 2 kez taktırdığım bir yer. Önümüzdeki günlerde, durmak yok zama devam ve ülklemize bir fabrika bile kazandıramamış zihniyet sebebiyle ben de taktıracağım. 2011 sonunda benzin 4 lirayı geçmiş olacak.
Her sene klasktir. Aralık ayında benzin tırmanr, şubat nisan gibi lpg düşer. Kasımda lpg zamlanır aralıkta benzin bir kez daha... Unutmayalım akaryakıtın Yüzde 80 i vergi...
Ben Şaşmazda prins taktırdım hiç sıkıntı çekmedim 40.000 km oldu lpg ile. Fiyat 2000 tl ama benle beraber BRC taktıan arkadaşımla karşılaştırdığımızda 10kr az yakıyor (Fiyat ordan çıkıyor aslında + satarkende değerli).
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
Arkadaşlar atiker taktırdım 5000 km oldu.Nazar değmesin çok az yakıyor ve çok ekonomik.Ortalama 100 km hızda 12-13 kuruş yakıyor
Kartal sanayi de İnka Gas ın yetkili servisi var ve BMD diye yeni bir marka takıyor sanırım onu taktıracağım araca ama böyle bir markayı duyan taktıran oldu mu forumdan?
Fiyatı 1400 lira ve sanırım diğer LPG lerde motoru yağlama için deliyorlarmış buda ileride sıkıntılara neden olabiliyormuş titiz davranılmazsa bu BMD marka sıralı lpg de motoru delme vs yokmuş...
Ne dersiniz taktırayım mı arkadaşlar.
Konu eexelanss tarafından (01/12/2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.
BY Turbo SPORT 150 HP
İşte zaten usta güven veriyor burada çünkü 20 seneden fazladır aynı dükkanda iş yapan biri karbüratörl ve sonrası şeklinde...
Uzun süredir de LPG işi yapan bir usta ama tek sıkıntı marka çok yeni gerçi kullanılan parçalara bakıyorsun gerçekten kaliteli görünüyor. Yine de tereddüt ediyor insan.
Birde bu sıralılarda motoru yağlama için deliyorlarmış bu da canımı sıktı mesela LOVATO nun montajını yapan bir servisten delik açıldığının teyidini aldım ancak bu BMD de motora delik falan açılmıyor.
Atiker mi BRC mi bütçemi aşar mıyım garantiyi bozar mıyım derken 3 günde bir girip çıktığım benziciden gına geldi. Aşağıdaki mesajı okudum sabah ilk iş Protos'un önerdiği yere gitmek oldu. Nasıl gaza geldiysem artık...
Bu konularda tecrübem yok ancak Lovato'nun malzeme kalitesi ve TGS Otogaz'daki işçilik içime sindi. Metin ve Hüseyin Usta güven verdi. Şenol Bey ile kurulum sonu görüştük. Mutlu mesut ayrıldım sanayiden.
70TL LPG 50 TL benzin doldurdum. Henüz 20 km yaptımİlk tespitim benzinden gaza aracı çalıştırdıkdan sonra hemen geçmesi. Bu bir problem mi yoksa 2 saat aralıkla bu soğuk havada kullandığım araç motoru 35 derece sıcaklıkta bir şekilde kaldı mı ben bu duruma pek anlam veremedim.
Aracın çekişi ile ilgili bir fark hissetmedim.
Ayrıca kullandığım süre boyunca benzin gösterge ibresinin azalmasına da ayrıca takıldım. Klima benzinden yiyiyor olabilir mi?
Daha işin başındayım yarın daha net sonuç alacağımı umuyorum. Ben de daha önceden neden LPG taktırmadım ah kafama diyenler grubuna girmek istiyorum. KM. arttıkça Lovato ve TGS hizmet sonrası desteği ile ilgili daha net bilgiler paylaşmayı umuyorum.
lovato tartarini atiker prince omvl landirenzo brc zavoli bu markalardan birini taktırın
lpdi mi ne çıktı lpg yi aracın kendi benin enjektörlerinden sıvı olrak gönderiyor bence en iyi sistem o ekstara motorda bir ugulama yok benzin deposuna benzin yerine sıvı lpg almış gibi devam ediyosun bu sayede montajdan doğacak bi hatada olamaz en iyi performans ve ekonomiye ulaşılır ama pahalı biraz normal lpg ye göre o ayrı
Bildiğiniz gibi t-jetlerde her lpg olmuyor bildiğim bir çok kişide motorda tekleme var ve arıza lambası bu sebeple hiç sönmüyor ve çokta verimsiz bazı markalara var 2200 tl ile 3000 tl arası değişen onlar da iyi sonuçlar verdiği söyleniyordu ama o da garanti değil benim araca atiker takıldı lpg dönüşüm mühendisi bir arkadaş yaptıkları bazı eklentiler ile bu işi sorunsuz bir şekilde hallettiler ne arıza lambam yanıyor ne çekişte bir sorun benzinden gaza geçtiğini anlamıyorum bile artık keyifle biniyorum benim araç 2008 gp dinamic 120 hp t-jet 1300 tl taktırdım denemler çok iyi atiker ile bu sorunu çözdüm bilgilerinize arkadaşlar--(normal atiker 990.tl 10 taksit yalnız benimkinde normal kit kullanılmadı değişen aksamlar nedeni ile bu fark çıkıyor ve yine 10 taksit)
Taktırdığım yer ANKARA-SİNCAN TEKNO GAZ OTO GAZ ---iSMAİL BEY VAR FİAT ARAÇLAR VE ÖZELLİKLE T-JET ARAÇLAR KONUSUNDA UZMANLAŞMIŞ TAVSİYE EDERİM BENDEN SONRA GİDEN ARKADAŞLAR DA ÇOK MEMNUN İŞÇİLİKLERİ VE BİRİNCİ SINIF BANA GÖRE ÇOK ÖZENİYORLAR HER ARACA
Konu ianemon tarafından (07/03/2011 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: BİLGİ TAMAMLAMA
Benim t-jet'te milano vardı ama motorda sürekli tekleme ve motor arıza lambasını yakması sebebi ile defalarca ayarlar ve denemeler yapılmasına rağmen düzeltememeişler ve söktürmüşler aracı alırken tüm lpg tesisatını da yanında verdiler bana araştırmalarım t-jet lerde uyumlu olmadığını çıkardı ortaya fiyat servisini aradım (ankara kartaş) bana t-jetlere lpg takılamadığını söylediler ama çok iyi mühendis bir arkadaş sayesinde sincanda atiker taktırdım tabi bazı değişiklikler yaptılar ve şuanda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sanırım herkes takamıyor çünki birçok değişiklik yaparak sistemi değiştirdiler pins lpg 2500 tl vereceğime 1300 tl süper bir sistem yapıldı tavsiye ederim herkese tüm t-jet çi arkadaşlara
Fiat yetkili servisi DEHA Otomotivde taktırdım sonunda BRC taktılar ve garanti kapsamında herşey. Daha ilk depoyu bitiremedim kısmetse bittikten sonra değerleri paylaşırım.
bende çok düşünmüştüm ve araştırmıştım brc mi landirenzomu derken atiker taktırdım ve çok memnunum.diğerlerine o kadar para vermenin bi anlamı yok. atikerden şaşma. ama taktıracagın ustada önemli. izmite yolun düşerse DEMAL otogaz sistemlerine bi uğra. 3 tane şubesi var. tavsiye ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri