Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: En iyi sıralı LPG?

UĞUR AYDIN
    ugur7006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

bende diğer araçlarımda milano ve prins kullandım fakat prins pahalı olsada bence değer.

RECEP DAGLI
    kuhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    06 KUHI 06
    Edilen teşekkür: 14

peki arkadaşlar LPG için ankarada iyi bir usta tanıdığınız varmı ?

Asım Şendoğan
    asimsendogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Ankara da İvedik Org.San deki Mocan otogazı öneririm.BRC markasının yetkili servisi.Grande punto dan önceki aracım olan Toyota Corolla ma Mocan otogazda sıralı sistem simit depo lpg taktırmıştım. İşçilikleri gerçekten çok güzel ve ben Afyon'dan gidip taktırmıştım.Herhangi bir ayarsızlık çok yakma sorunu falan yaşamadım.Çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Alıntı kuhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar LPG için ankarada iyi bir usta tanıdığınız varmı ?
    ivedik organize de Mocan otogaz. Brc yetkili servisi ve 2009 un en sorunsuz bayi ödülü almış, sahiplerinin de mühendis olduğu , daha önce 2 kez taktırdığım bir yer. Önümüzdeki günlerde, durmak yok zama devam ve ülklemize bir fabrika bile kazandıramamış zihniyet sebebiyle ben de taktıracağım. 2011 sonunda benzin 4 lirayı geçmiş olacak.

Her sene klasktir. Aralık ayında benzin tırmanr, şubat nisan gibi lpg düşer. Kasımda lpg zamlanır aralıkta benzin bir kez daha... Unutmayalım akaryakıtın Yüzde 80 i vergi...

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

Ben Şaşmazda prins taktırdım hiç sıkıntı çekmedim 40.000 km oldu lpg ile. Fiyat 2000 tl ama benle beraber BRC taktıan arkadaşımla karşılaştırdığımızda 10kr az yakıyor (Fiyat ordan çıkıyor aslında + satarkende değerli).
    "Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
    (John Christian)

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki memnunmusunuz silkeleme fln yapıyormu??
    Kardeş kusura bakma geç cevap oldu..
    Çok nadirende olsa ufak silkeleme mevcut... Lakin onuda çözdük Ama benim aracımda değil çünki bobin siparişi bekliyoruz...
    BY Turbo SPORT 150 HP

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

Arkadaşlar atiker taktırdım 5000 km oldu.Nazar değmesin çok az yakıyor ve çok ekonomik.Ortalama 100 km hızda 12-13 kuruş yakıyor

Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Kartal sanayi de İnka Gas ın yetkili servisi var ve BMD diye yeni bir marka takıyor sanırım onu taktıracağım araca ama böyle bir markayı duyan taktıran oldu mu forumdan?

Fiyatı 1400 lira ve sanırım diğer LPG lerde motoru yağlama için deliyorlarmış buda ileride sıkıntılara neden olabiliyormuş titiz davranılmazsa bu BMD marka sıralı lpg de motoru delme vs yokmuş...

Ne dersiniz taktırayım mı arkadaşlar.

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı yklklc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kartal sanayi de İnka Gas ın yetkili servisi var ve BMD diye yeni bir marka takıyor sanırım onu taktıracağım araca ama böyle bir markayı duyan taktıran oldu mu forumdan?

Fiyatı 1400 lira ve sanırım diğer LPG lerde motoru yağlama için deliyorlarmış buda ileride sıkıntılara neden olabiliyormuş titiz davranılmazsa bu BMD marka sıralı lpg de motoru delme vs yokmuş...

Ne dersiniz taktırayım mı arkadaşlar.
    BRC ninde öyle bir uygulaması var bilginize...

Birde taktırdığın firmanın yaygın olmasına dikkat et.. Yarın birgün montajı yapan yer kapanır kalakalırsın ortada.montajdan sonra iş bitmiyor.. Dikkate al bence bunu...
    Konu eexelanss tarafından (01/12/2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.
    BY Turbo SPORT 150 HP

Yüksel KILIÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BRC ninde öyle bir uygulaması var bilginize...

Birde taktırdığın firmanın yaygın olmasına dikkat et.. Yarın birgün montajı yapan yer kapanır kalakalırsın ortada.montajdan sonra iş bitmiyor.. Dikkate al bence bunu...
    İşte zaten usta güven veriyor burada çünkü 20 seneden fazladır aynı dükkanda iş yapan biri karbüratörl ve sonrası şeklinde...

Uzun süredir de LPG işi yapan bir usta ama tek sıkıntı marka çok yeni gerçi kullanılan parçalara bakıyorsun gerçekten kaliteli görünüyor. Yine de tereddüt ediyor insan.

Birde bu sıralılarda motoru yağlama için deliyorlarmış bu da canımı sıktı mesela LOVATO nun montajını yapan bir servisten delik açıldığının teyidini aldım ancak bu BMD de motora delik falan açılmıyor.

EMİNE SERDAL ÇELIK
    eminecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 12

İşte zaten usta güven veriyor burada çünkü 20 seneden fazladır aynı dükkanda iş yapan biri karbüratörl ve sonrası şeklinde...

Uzun süredir de LPG işi yapan bir usta ama tek sıkıntı marka çok yeni gerçi kullanılan parçalara bakıyorsun gerçekten kaliteli görünüyor. Yine de tereddüt ediyor insan.

Birde bu sıralılarda motoru yağlama için deliyorlarmış bu da canımı sıktı mesela LOVATO nun montajını yapan bir servisten delik açıldığının teyidini aldım ancak bu BMD de motora delik falan açılmıyor.
    kartal sanayide taktırdınız mı lpg memnun musunuz bende pendikte oturuyorum yakın bi yerler bakıyorum ve markada karar vermedik henüz

Zamu X
    zammuray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Atiker mi BRC mi bütçemi aşar mıyım garantiyi bozar mıyım derken 3 günde bir girip çıktığım benziciden gına geldi. Aşağıdaki mesajı okudum sabah ilk iş Protos'un önerdiği yere gitmek oldu. Nasıl gaza geldiysem artık...

Bu konularda tecrübem yok ancak Lovato'nun malzeme kalitesi ve TGS Otogaz'daki işçilik içime sindi. Metin ve Hüseyin Usta güven verdi. Şenol Bey ile kurulum sonu görüştük. Mutlu mesut ayrıldım sanayiden.

70TL LPG 50 TL benzin doldurdum. Henüz 20 km yaptım İlk tespitim benzinden gaza aracı çalıştırdıkdan sonra hemen geçmesi. Bu bir problem mi yoksa 2 saat aralıkla bu soğuk havada kullandığım araç motoru 35 derece sıcaklıkta bir şekilde kaldı mı ben bu duruma pek anlam veremedim.
    Aracın çekişi ile ilgili bir fark hissetmedim.
    Ayrıca kullandığım süre boyunca benzin gösterge ibresinin azalmasına da ayrıca takıldım. Klima benzinden yiyiyor olabilir mi?

Daha işin başındayım yarın daha net sonuç alacağımı umuyorum. Ben de daha önceden neden LPG taktırmadım ah kafama diyenler grubuna girmek istiyorum. KM. arttıkça Lovato ve TGS hizmet sonrası desteği ile ilgili daha net bilgiler paylaşmayı umuyorum.

Alıntı PROTOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atatürk Oto Sanayi de TGS Otogaz sistemerline taktırdım. Prince ve Lovato bayisi. Lüks araçlara Prince takıyorlar, bizimkisi gibi orta sınıflarada Lovato. İşçilikleri çok iyi, sızdırmazlık almak için gittiğimde işçiliğe çok şaşırdılar ve beğendiler bakan yetkililer. Zaten İstanbul daki en eski LPG dönüşüm servislerinden birisi. Bana firma sahibini tanıyan bir arkadaşım tavsiye etti orayı, memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim. Yukarıdada belirttiğim gibi Lovato aracıma çok güzel uyum sağladı. Bende FİAT'ı aradıktan sonra taktırdım. LPG kaynaklı arızalar dışında tamamen garanti kapsamı içinde kalıyor aracım.

Dip gazda 0.254 kuruş. (Benzinde iken 0.400-0.450 kuruş)
    Normal kullanımda 120km ye kadar hızlarda 0.215 kuruş. (Benzinde iken 0.350)
    90km sabit hızda 0.185 kuruş. Benzinde denemedim.
    Abartılı tasarruflu sürüşte 0.164 kuruş yaktım. Benzinde denemedim.

Tüm değerler İstanbul şehir içi tüketimlerdir. Şehirler arası sakin kullanım deneme imkanım olmadı. Bursaya acil olarak gidip geldim, km de 0.254 kuruş yaktırdım LPG yi. İbre 150 nin altına neredeyse hiç düşmedi, 200 lere dayandığım oldu.

Aracım 1.4 Fire Dualogic. 16 lık alaşım jant var. 195/55/16 lastiklerim var. Dualogic te benzine göre en ufak bir fark yok. Aracın gidişindede bir fark göremedim.

TGS Oto gaz sistemleri. 0212 285 98 99 Şenol bey firma sahibi.

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

lovato tartarini atiker prince omvl landirenzo brc zavoli bu markalardan birini taktırın

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

lpdi mi ne çıktı lpg yi aracın kendi benin enjektörlerinden sıvı olrak gönderiyor bence en iyi sistem o ekstara motorda bir ugulama yok benzin deposuna benzin yerine sıvı lpg almış gibi devam ediyosun bu sayede montajdan doğacak bi hatada olamaz en iyi performans ve ekonomiye ulaşılır ama pahalı biraz normal lpg ye göre o ayrı

İLKER ÇELİK
    ianemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Plaka
    06 R 1555
    Edilen teşekkür: 22

Bildiğiniz gibi t-jetlerde her lpg olmuyor bildiğim bir çok kişide motorda tekleme var ve arıza lambası bu sebeple hiç sönmüyor ve çokta verimsiz bazı markalara var 2200 tl ile 3000 tl arası değişen onlar da iyi sonuçlar verdiği söyleniyordu ama o da garanti değil benim araca atiker takıldı lpg dönüşüm mühendisi bir arkadaş yaptıkları bazı eklentiler ile bu işi sorunsuz bir şekilde hallettiler ne arıza lambam yanıyor ne çekişte bir sorun benzinden gaza geçtiğini anlamıyorum bile artık keyifle biniyorum benim araç 2008 gp dinamic 120 hp t-jet 1300 tl taktırdım denemler çok iyi atiker ile bu sorunu çözdüm bilgilerinize arkadaşlar--(normal atiker 990.tl 10 taksit yalnız benimkinde normal kit kullanılmadı değişen aksamlar nedeni ile bu fark çıkıyor ve yine 10 taksit)

Taktırdığım yer ANKARA-SİNCAN TEKNO GAZ OTO GAZ ---iSMAİL BEY VAR FİAT ARAÇLAR VE ÖZELLİKLE T-JET ARAÇLAR KONUSUNDA UZMANLAŞMIŞ TAVSİYE EDERİM BENDEN SONRA GİDEN ARKADAŞLAR DA ÇOK MEMNUN İŞÇİLİKLERİ VE BİRİNCİ SINIF BANA GÖRE ÇOK ÖZENİYORLAR HER ARACA
    Konu ianemon tarafından (07/03/2011 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: BİLGİ TAMAMLAMA

İLKER ÇELİK
    ianemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Plaka
    06 R 1555
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    italyana italyan milano tavsiye ederim

Benim t-jet'te milano vardı ama motorda sürekli tekleme ve motor arıza lambasını yakması sebebi ile defalarca ayarlar ve denemeler yapılmasına rağmen düzeltememeişler ve söktürmüşler aracı alırken tüm lpg tesisatını da yanında verdiler bana araştırmalarım t-jet lerde uyumlu olmadığını çıkardı ortaya fiyat servisini aradım (ankara kartaş) bana t-jetlere lpg takılamadığını söylediler ama çok iyi mühendis bir arkadaş sayesinde sincanda atiker taktırdım tabi bazı değişiklikler yaptılar ve şuanda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sanırım herkes takamıyor çünki birçok değişiklik yaparak sistemi değiştirdiler pins lpg 2500 tl vereceğime 1300 tl süper bir sistem yapıldı tavsiye ederim herkese tüm t-jet çi arkadaşlara

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı zammuray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atiker mi BRC mi bütçemi aşar mıyım garantiyi bozar mıyım derken 3 günde bir girip çıktığım benziciden gına geldi. Aşağıdaki mesajı okudum sabah ilk iş Protos'un önerdiği yere gitmek oldu. Nasıl gaza geldiysem artık...

Bu konularda tecrübem yok ancak Lovato'nun malzeme kalitesi ve TGS Otogaz'daki işçilik içime sindi. Metin ve Hüseyin Usta güven verdi. Şenol Bey ile kurulum sonu görüştük. Mutlu mesut ayrıldım sanayiden.

70TL LPG 50 TL benzin doldurdum. Henüz 20 km yaptım İlk tespitim benzinden gaza aracı çalıştırdıkdan sonra hemen geçmesi. Bu bir problem mi yoksa 2 saat aralıkla bu soğuk havada kullandığım araç motoru 35 derece sıcaklıkta bir şekilde kaldı mı ben bu duruma pek anlam veremedim.
    Aracın çekişi ile ilgili bir fark hissetmedim.
    Ayrıca kullandığım süre boyunca benzin gösterge ibresinin azalmasına da ayrıca takıldım. Klima benzinden yiyiyor olabilir mi?

Daha işin başındayım yarın daha net sonuç alacağımı umuyorum. Ben de daha önceden neden LPG taktırmadım ah kafama diyenler grubuna girmek istiyorum. KM. arttıkça Lovato ve TGS hizmet sonrası desteği ile ilgili daha net bilgiler paylaşmayı umuyorum.

gün başında geç geçer lpg ye gün içerisinde çalıştırdıktan 5 6 m gitmeden direk lpg ye geçiyor. motor sıcaklığı ile ilgili zaten. sizinde 2 saat aralıklı kullanmanız motoru çok soğutmaz. gayet normal yani. keyifli sürüşler dilerim.

Yüksel KILIÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Fiat yetkili servisi DEHA Otomotivde taktırdım sonunda BRC taktılar ve garanti kapsamında herşey. Daha ilk depoyu bitiremedim kısmetse bittikten sonra değerleri paylaşırım.

EMRE DENİZ
    EviLdeaTh emredniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 7

bende çok düşünmüştüm ve araştırmıştım brc mi landirenzomu derken atiker taktırdım ve çok memnunum.diğerlerine o kadar para vermenin bi anlamı yok. atikerden şaşma. ama taktıracagın ustada önemli. izmite yolun düşerse DEMAL otogaz sistemlerine bi uğra. 3 tane şubesi var. tavsiye ederim.

Ender Kum
    BİZEHERYERTRABZON 61TS61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 85

Standart selam

Fiat yetkili servisi DEHA Otomotivde taktırdım sonunda BRC taktılar ve garanti kapsamında herşey. Daha ilk depoyu bitiremedim kısmetse bittikten sonra değerleri paylaşırım.
    Yüksel kardeş kaça taktırdın ve izlenimlerini sıralarmısın.......
    Eski nick: dileksu

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon