Yazılanlara katılmakla beraber ölçü olması bakımından ;

Aracı Mart 2010'da aldım ve 12.000 km yol yaptım. Herhangi bir sorun yok. Vites seçimindeki kararsızlığı emsal modellere göre daha az sürüş modunun programlanmış olması diye okmuştum bir yerde...Diğer yandan oto modundayken sağa sola itmeden vitesi arttırıp azaltabileceğiniz tek modeldir fiat. Diğerleri easytronik olsa bile otodayken dokunamazsınız ve bu araçlar tam otomatiktekiler gibi sürekli güç aktarırlar. Ancak fiatınki siz gaza basmadıgınız sürece gaz vermez. Yakıt acısından iyi bir özellik. Özellikle şehir içinde...

Sorun cıkması tamamen şans işi...Seri üretim her ürünün sorunudur bu...Tabiki sıfır alıp sorunlarla bogusmak tat kacırır ama garantiniz var. Düşünmeyin...

Dualogic bircok donanımı da beraberinde getiriyor. Artılarından biri de bu...Ben de eşim sebebiyle benzinli otomatik seçmek durumunda kalmıştım ama yaptıgım km ye göre dizelin cok da bir artısı yok. Dizel ş.içinde de cok yakar. Çok kasarsa lpg ye gecip dizelden ekonomik hale de getirebilirsiniz. Ama riski de var tabi...

Selamlar