Dualogic vitese güvenilip alınır diyorsunuz yani.
Punto evo için 30.500 tl bence aradaki fark az da değil ya.
Ben gp yide beğeniyorum.
Tek sıkıntım vitesin arızalanması.
Yoksa direk alacağım.
Dualogic vitese güvenilip alınır diyorsunuz yani.
Punto evo için 30.500 tl bence aradaki fark az da değil ya.
Ben gp yide beğeniyorum.
Tek sıkıntım vitesin arızalanması.
Yoksa direk alacağım.
Bazı araçlarda problem yaşanabilir, şans işidir muhtemelen üretim sırasındaki bir problemden kaynaklanır.
Eğer böyle bir problem varsa kısa sürede ortaya çıkar ki sıfır araç alacaksınız aracınızın garanti süresi olacak, bu süre içerisinde problem ücretsiz olarak giderilecektir.
Şu ana kadar dualogic ile ilgili bir problem yaşamadım. Sadece son 10 gündür zaman zaman aracı çalıştırmak istediğimde 'ASR devre dışı, Hillhollder devre dışı, ESP devre dışı, kılavuzu okuyun, direksiyonu kontrol edin' mesajı alıyorum.
Direksiyon haricinde diğerleri Dualogic ile birlikte gelmiş sistemler, işin içinde direksiyon da olduğu için problemin direk Dualogic ile değil, ikisini birden etkileyen başka bir sebebi olabileceğini düşünüyorum.
Vaktim olmadığı için aracımı servise götüremedim çok ciddi bir problem yaşatmadığı için de üzerinde durmadım.
Arabayı alırken Dualogic & Dizel arasında seçim yapmak zorunda kalmıştım; eşim nedeniyle Dualogic tercih ettim pişman değilim.
Dualogic sayesinde eşim trafik korkusunu yendi, şu an rahatlıkla araba kullanabiliyor.
Ben de memnunum, sadece yokuşlarda devrini bulamıyor zaman zaman, onu da manuele alarak çözüyorum. Normalde satılan kiti bunda ücretsiz almanız bile güzel bir yan (ABS+EBD+ASR+HBA+MSR+HILL HOLDER...)
Konu Misafir tarafından (24/11/2010 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
+1
Yokuşlarda devrini bulamıyor, manuele almak gerekiyor evet. Ama ciddi bir problem değil gaza yüklenerek de vites değiştirilmeden kurtarabiliyor çoğu zaman.
Sadece bu güvenlik kiti için bile değer, youtube da 'bosch abs' diye aratın, GP ile yapılan güvenlik testleri var, ESP ile ilgili testler de var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri