arıza lambası o.plakalıklar dahil bütün ampulleri kontrol edin belki patlamış olan vardır o yüzdende yanar
merhaba beyler bugun arabami park ettim islerimi halettiukten sonra araci calistiracakken gosterge panelinde yeni bir isik gordum! Sari renkte lamba seklinde ve icinde unlem isareti var! ne anlama geliyor? kullanim klavuzumda yok![]()
bilen goren tamir ettiren varsa yardimlarini bekliorum! simdiden tesekkur ediorum!!
arıza lambası o.plakalıklar dahil bütün ampulleri kontrol edin belki patlamış olan vardır o yüzdende yanar
sadece lambalarmi ilgilidir yaw? motorda buyuk bi ariza olmasinda gerisi kolay!!
siz ilk önce lambalara bakın eğer hepsi yanıyorsa motorunuzda sorun olabilir siz ilk lambalara bakın
lamba ilk yandığı zaman bi de hata yazısı olur onu okuyup yazsaydınız... sorunun ne olduğu tam olarak anlaşılırdı...
activede daha doğrusu 2 satır ekranlılarda öyle bi yazı yok
@mert
arıza lambası değil o sadece ampulleri kontrol ediyo. motorla ilgili bişey olmaz. en en kötü ihtimal body computer bozulmuştur lambaları kontrol edemiyodur. böyle bi durumda arabanın fonksiyonlarından %99 çalışmaz sanırım.
Konu OzzY tarafından (04/11/2010 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ne tesaduf benimkisi active))
ampulden bende de yaniyor, hatta cukurdan gecince sonuyor. (temassizlik benimki buyuk ihtimal)![]()
ya hani active de olsa 3 satırlı olabiliyo ya ondan yazdımdı ben öle yoksa biliorum 2 satır ekranların gıcıklığını...
eyw. kardes! cok saol genede!
Bende de zaman zaman yanıyordu bi türlü hata mesajını denk getirip okuyamamıştım.Sonra okudum mesajı,plaka lambası arızalıymış.Lambaya dokundukça yanıyordu.Müslüm abi nin oraya gittiğimde değiştirdiler ampulu sorun morun kalmadı.
plaka lambasi vs icin fazla korkutucu bir uyari olmuyormu ya![]()
ampul şeklinde bi uyarı sonuçtaben her çalıştırdığımda 10-15 sn yanıyo
led direnç ayarından dolayı
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bende farları yaktığımda sürekli yanıyoplaka ışıklarım olmadığı için
ozanında dediği gibi önemli bişey değil ışıklarınızı kontrol edin ...
angelları taktırdım taktıralı yanıyor alıştım artık o ikaza
I ♥ Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri