Mertcim eğer ki cesaret bulamazsam...yollara düşerim yanına gelmek için...yardımcı olursan çokta sevinirim...
sersörün kullanma kılavuzunda bilgiler mevcut ama genel ölçüler...ben grande puntonun orjinal tampon ölçülerinde olmasını istiyorum...
sensorlerın arası 30 yada 40 ar cm tım dıye duydm puntoya baglayan bır elektrıkcıden duydum
Hadi Abisi .)
Mertcim eğer ki cesaret bulamazsam...yollara düşerim yanına gelmek için...yardımcı olursan çokta sevinirim...
sersörün kullanma kılavuzunda bilgiler mevcut ama genel ölçüler...ben grande puntonun orjinal tampon ölçülerinde olmasını istiyorum...
bende orjinal yerlerinde olsun istiyodum, size 3 önerim var
1 fotoğraf üzerinden ölçekleyin yerleri tespit edin
2 bi araç bulun ölçün(bana bu şekilde rastgeldiama malesef attım ölçüleri) en iyisi bu bence, istanbulda bi avmye gitseniz bi tane denk gelir heralde
1 dk sürmez ölçmesi
3 servis yerlerinin belli olduğunu ama tamponu sökmek gerektiğini söyledi.(ben yerleri işaretleyip servise uğramıştım seyyar matkabım olmadığı için, böyle yapmayalım söküp yapalım orjinal yerleri belli demişti)
bide dikkat edin, orjinalde orta sensörlerin arası epey var araya plaka giriyo, elinizdeki sensörlerin o aralığa uygun olup olmadına bakın.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
avm olayını pazar günü denedim kardeşim ama şansıma herhalde park senörlü bir puntoya denk gelemedim...nette ve mert kardeşin tamponundan mesefeleri kestirebildim aslında...1 cm ya da 2.cm falan fark eder sanırım...sensörlerin kabloları baya uzun poblem olacağını sanmıyorum...aslında daha öncede yazdığım gibi bende monte etmek istiyorum ama tamponun iç dolgu malzemesini bilmediğimden dolayı tırsıyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri