Selam arkadaşlar,
Malum araca yeniyiz ve yağmurlar başladı. Silecek fasıla modundayken bunun zamanını ayarlama imkanı yok mu? Şİmdiye kadar kullandığım araçlarda bir tarafı çevrilerek mesela 1-10 sn. arası ayarlanabiliyordu. Bunda böyle birşey göremedim, kitabında da aracın hızına göre değişir diyor ama hiç öyle gelmedi bana, palavra gibi sanki. Şu anda tahminimce 2 sn. de bir gibi çalışıyor.
malesef o kadar ince bir ayar yok.. şiddetli olmayan yağmurlarda bende fıtık oluyorum. 2de bir ayar değiştirmek zorunda kalıyorum. halbuki ayarlara 4-5 saniyede bir çalışan bir kademe daha konabilirmiş..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri