Bende 2008 punto var, Sileceklerin baglanti yerlerinde iki tane klips var iceri dogru bastiracaksiniz ikisinide sonrasinda cikiyor zaten. Bir tek arka silecek skinti onuda silegi komple degil sadece lastigini degistirmistim
Sent my iPhone using
Arkadaşlar merhaba, belki biraz basit bir soru olacak ama ben sileceklerimi değiştirmek istiyorum. Silecek klipslerinin nasıl açıldığını soracaktım. Zorlarsam bulurumda, bunun birde kırılma riski olduğu için, hiç olmazsa hangi doğrultuda hareket etmesi gerekiyor bu klipslerin onu sormak istemiştim.
muz silecek var üstünde, 2008 gp.
Bende 2008 punto var, Sileceklerin baglanti yerlerinde iki tane klips var iceri dogru bastiracaksiniz ikisinide sonrasinda cikiyor zaten. Bir tek arka silecek skinti onuda silegi komple degil sadece lastigini degistirmistim
Sent my iPhone using
Servisler bile değiştirirken kırıyor, Dikkat etmekte fayda var.
mustafa buraya gelirsen ben değiştireyim
İki yandaki klipslere bastırdığınızda silecekler bağlı olduğu yerde aşağı doğru atıcak. Sonrasınıda değiştirirsiniz. Arka silecektede en mantıklısı sadece lastik.O zaten basit.
Arka silecekte sıkıntı yok, onu zamanında lastik değişimiyle halletmiştim. teşekkürler.
Mehmet abi bi ara uğrayacağım yanınaiş için olmasada bi kahveni içmeye
Farlar ne oldu bizim
![]()
sana bu gidişle yeni far verecem hemde dayline ından
ne zaman istersen beklerim.
Klipsleri bastırdıktan sonra araca göre sağa doğru hareketle çıkıyor silecekler, yalnız silecekleri çıkardıktan sonra kolu yavaşça indirip kendi elinizle camın üzerine koyun aksi halde yay kendiliğinden kolu çekerse metal kısım camınızı çatlatabilir aklınızda bulunsun ...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Beyler arka silecek komple değilde sadece süpürgesi değişiyo diye biliyorum doğrumudur ??
Bugun arkadastan duydum ne kadar dogru bilmiyorum
Standart sileceklerden farkli bir yapisi oldugundan orjinal disinda takilmiyormus
Fiyatta baya tuzluymus
Femoli (Mehmet) arkadaşımıza gidin bence, ben de hafta sonu orada değiştirdim, sağolsun kendisi 1 dk da değiştiriverdi, ayrıca serviste fiyatına 70 TL dediler, femoli de 35 TL, yarı yarıyaTeşekkürler femoli...
Hepsiburada.com da sadece lastik 2-3 lira, 65cm sol silecek süpürgesi 5,30 lira... Modacar ın bütün araçlara uyumlu bi silecek süpürgesi var, bahsettiğim fiyat ona ait... 8 tane takma aparatı çıkıyor.
70 lira çok pahalı. Ben sadece iç lastiğini alıp kendi sileceğime taktım. 5-6 lira birşeydi.
Ben de servise sordum silgeçler komple sanırım metal kısımlarıyla birlikte 73 tl. ama sadece lastik kısımlarını değiştirecek olursanız ( ki bence bu mantıklı ) her alışveriş merkezinde muz silgeç bulunabilir. ama ben bişiyi öğrenmek istiyorum. 2008 gp nin ön cam sol silgeç kaç cm ? sağ silgeç kaç cm? arka silgeç kac cm?
ön sol 64cm sağ 37
Arka 35 diye bilioyrum
Konu Ziyaretçi033 tarafından (26/12/2012 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.
Bastırdım olmadı,çektim olmadı,ittim olmadı,nasıl olsa değiştiriyorum diye en son parçaladım çıkardım malesef![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri