arkadaslar sonunda su problemını cozdum ilk olarak stop lambasını contasını degıstım ama cok hafıf bı ıslaklık olusmaya basladı baktım olacak gıbı degıl stop lambasının ıkı adet ayagı var daha once stop soken arkadaslar bılır bu ayakların yuvasındakı contanın etrafına cok ınce bellı belırsız seffaf sılıkon surdum ayrıca vıda yataklarının etrafınada bellı belırsız slıkon surdum ve stop u yerıne taktım gecen hafta ıstanbuldakı arkadaslar ıyı bılır muthıs bıyagmur vardı bır hafta boyunca ve defalarca baktım gram su yok bende cok sevındım su sorunundan kurtuldum dıye. herkese tecrube olur ınsallah selamlar
Murat teşekkürler ve ellerine sağlık. sorunun hallolması sevindirici.
sevindim abi eline sağlık aklımızda bulunsun bizlerdede öyle bir problem olursa deneriz teşekkürler
evet arkadaslar yıllar sonra bagaja nereden su gırdıgını buldum.arka cam fıskıye hortumu kırılmıs hemde ıkı yerden ılk kırıkta fıskıye tazzıgı dusukte olsa calısıyordu aradan cok zaman sonra hıc su atmamaya basladı bende sokup bakayım dedım bagajı actıgımızda sol tarafta kablo korugu var orada ıkı yerden kırık vardı tabı bu arada fıskıyeyı actıkca bagaja ve panzuta su doluyordu bende kırık yerlerı kesıp serum lastıgı taktım su an canavar gıbı bagaja ne su doluyor nede bısey
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri