Alıntı amorres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba, aynı sorun bende de var. İlk önce airbag ışıgıyla başladı, şimdi korna ve direksiyon üzerindeki ses ayarı tuşları çalışmıyor. Servise gittim sinyal kolunun değişmesi gerektiğini söylediler (407TL+İşçilik), daha sonra sanayide iyi bi usta var ona götürdüm, o da içindeki kabloları yeniden sarınca problemi çözeceğini söledi (100TL). Özellikle havaların ısınıp soğumasıyla direksiyon içindeki kablolarda genleşip-kısalabiliyor, bide üstüne city konumunda iken direksiyonu tam sağ yada sol yapınca kablolar iyice zorlanıp, hasar görmüş sanırım. Haftasonu yaptırmayı planlıyorum, ama ustanın elinde yeterli malzeme olmadığından sadece korna ve airbag i yaptıracağım, kumanda tuşları malzeme geldikten sonra ancak. Sonucu tekrar buradan yazarım...
Amores sakın bilmediğin adama yaptırma. Ben klima için senin ustana benzeyen bir adama gittim, çalışan klimayı bozdu bana boşuna bir dünya masraf yaptırdı, üstüne klimayı da yapamadı. Daha bana parça aldıracaktı da Allah'tan forumdaki arkadaşlar uyardılar yol gösterdiler de (özellikle Murat Bey) kurtuldum daha da masraf etmekten. Adam önünde bakarken yapamadı buradakiler benim tarifime göre çzödüler. Sakın sağlam olmayan bir ustaya götürmeyin. karakushasan nın mesajını da oku yukarıdaki bu film 12 kanallıymış yani senin ustanın dediği gibi bi tanesi yapılıp diğerlerinin yapılamaması mantıklı gelmiyor. Saygılar...