Lastiklerin hamuru biraz serttir.Fakat fren mesafesinde diğer lastiklere göre daha avantaj sağlıyor.(Tecrübeyle sabittir)
Almanı tavsiye ederim
Yeni lastik alma zamanım geldi,arabadaki orjinal lastiklerin ömrü bitmek üzere artık.Ve gittiğim bir lastikçiden Dunlop SP Sport 01 önerisini aldım.Fiyat olarak da tanesine 135 TL diyor herşey dahil.Lastik konusundaki düşünceleriniz nelerdir?Lastikçi diyor ki benim en fazla sattığım model,resmen yok satıyorum ona göre düşün...
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Lastiklerin hamuru biraz serttir.Fakat fren mesafesinde diğer lastiklere göre daha avantaj sağlıyor.(Tecrübeyle sabittir)
Almanı tavsiye ederim
kesinlikle tavsiye ederim abi cem abiyle konuşsana daha uygun ayarlayabilir
Linki veriyorum bi bak istersen adamlar garantili ikinci el lastik satıyo. Bizim bi arkadaş aldı,daha yanlardaki tüyler duruyodu lastiğin. iki tane sıfır lastik maliyetinden daha ucuza dört lastik almıştı.
Garantili kinci El Lastikler | artvinticaret|| lastik,oto lastik,lastik fiyatlar,elik jant,jant fiyatlar,jant,pirelli lastik fiyatlar
artvin ticaret i bende tavsiye ediyorum..
güvenebileceğiniz bir firma..
2 ay içinde ben de lastik almayı düşünüyordum artvin ticaret iyimiş
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
yeni tarihli olmasına dikkat edin.
lastigin raf ömrü 2 sene.
yatmış lastik işe yaramaz.
piyasadan uygun verenlerden öncelikle tarihine bi bakın sonra alıcı durumuna geçin.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
gönül rahatlığıyla al kullan kardeşim..
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
gönül rahatlığıyla alıp kısa sürede pişman olunan lastik![]()
valla çevremde alan arkadaşların çoğu öyle kendim uzun süreli test etmedim ama hamurunun sert olduğu bununda bazı dezavantajları olduğu aşikar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri