Abi şimdi kontrol ettım geldım walla ne dıyeyım ust cızgıyı bayagı gecmıs bırde gaz yagı gıbı kokuyor![]()
Abi şimdi kontrol ettım geldım walla ne dıyeyım ust cızgıyı bayagı gecmıs bırde gaz yagı gıbı kokuyor![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Öncelikle herkeze merhaba sız forum uyelerınden bır konu hakkında bılgı almak ıstıyorum bu konu hakkında dun karterımı bır tasa carptım muhafazası yoktu ıcerıye goctu farkedılecek derecede carpma anında herhangı bır uyarı almadım fakat sabah aracı calıstırınca yagdanlık ısaretı yanıp sönerek motor yağ basıncı dusun motoru durdurun uyarısını aldım acıkcası suan aracı calıstırmaya korkuyorum dıye bılırım bugun hafta sonu oldugu ıcın servıse goturemedım ancak yarın göturcem fakat aracı bu halde kullanmam dogrumudur cekici vasıtasıylamı goturmemı tavsıye edersınız acaba bır sorun teskıl edermı bu uyarıyı verırken kullanmak
Aynı uyarı geçen hafta benim başıma geldi ama ben altını bir yere çarpmamıştım. Birkaç kere daha farklı aralıklara kontağı çevirdim acaba bu uyarı geçer mi diye geçmedi. Riske atmak istemedim ve kaskonun çekicisiyle ücret ödemeden götürdüm servise. benim sadece yağ değişimi ve filtre değişimi ile sorun düzeldi. fakat gene de şuan devir aralıklarına baktığımda sanki aracım birazcık çekişten düşmüş gibi. bence öncelikle yağ seviyesine bak eğer azalma varsa karterden kaçak olabilir. eğer yağ seviyesi aynı ise o zaman yağını ve yağ filtresini değiştir.gene olmazsa artık servise falan götürürsün...
teşekkürler efe mert yardımlarınız ıcın dun aracı cekici vasıtasıyla tamirciye götürdum karterde kacak yokmus fakat karterde vurdugum nokta yağ pompasının agzıymı ıcerı göçen yer karterın ağzını kapattıgı ıcın motor tam olarak pompadan yağı ememıyomus ondan bu uyarıyı aldım karterrı uygun bır fıyata değiştim bırde yagını degiştim sorun cözüldü Allaha şükür buyuk bır sorun cıkmadan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri