baktım ümit hocam baya bi inceledim bence sen de incele :) bu arada sen naptın baktın mı puntişlere..
Printable View
punto alabilsem inceliyecem de :blush000: baktım hocam hep hayal kırıklığı, dizel otomatik araç için full + full dediler dizel dediler, gittim 1.4 fire active dualogic çıkmaz mı, bumu dedim full, bumu dedim dizel, insanları saf sanıyorlar...
Dün akşam başka bir 1,3 90 hp emotiona baktım 2006 model... yahu 2006 emotion larda hill holder asr esp vs. standart değil mi? Bu araçta yoktu. Bana emotion dedi ruhsatında o kısıma bakmayı unuttum, normalde yazıyor mu emotion diye ruhsatlarınız da? Elektrikli bel desteği follow me falan var ama,ilginç. nasıl emotion anlamadım dinamic çakması galiba:) birde baktım ruhsatına 1 ay muayenesi geçmiş haberi yoktu zavallının, paraya da sıkışmış...Aracın kredisini ödeyemiyormuş, Neyse onuda eledik, araştırmaya devam, acelem yok param hazır. sayg. hocam...
baktığın araba dynamic sanırım ümit hayırlısı olsun sen devam et de yahu benzinli arabaya nasıl dizel diyor bu adamlar..keşke lunu yapsaydın dizel mi bu araba diye soracaktın evet derlerse götürcektin benzinliğe full icektin mazot al bu da benden olsun dicektin gitcektin :D