gerekli bütün yerlere baktırmışsın geriye tek bir ihtimal kalıyor
yazılımsal bir sorun olma ihtimali
bence birde servise gidip yazılımı güncellettir bakalım değişme olacakmı
Printable View
gerekli bütün yerlere baktırmışsın geriye tek bir ihtimal kalıyor
yazılımsal bir sorun olma ihtimali
bence birde servise gidip yazılımı güncellettir bakalım değişme olacakmı
benim 2006 multijet active kalkışlarda iyi. tabi 1. viteste yüksek devir ve seri bir şekilde 2. vitese geçiyorum ışıklarda birlikte duruduğum arkadaşları dikizden hayal meyal görüyorum...ama bu arada benimde bir sorunum akaryakıt istasyonlarıyla akraba olduk...
dynamic ya da emotion olması farketmez..
ataklık olarak aynı motorlar benzer performans verirler..
umarım yazılımsal bi problemdir..
Murat53 Arkadaşım. keşke triger zincirini değiştirmeseydin. ses yapıyor diye değiştirmeye kalkıyorlar. neyse senin sorununa benzer bir olay geldi benim başıma. ben triger zincirini değiştirip aracı servisten aldım. Ankara Yenimahalle Birmot servisi. araç o kadar hantal olduki. at arabası bile beni geçiyor kalkışta. rampada yığılıp kalıyor. servise götürdüm. DEBİMETRE bozuk dediler. ne hikmetse zinciri değiştirdiğim zaman bozulmuş. tamamen tesadüfmüş arkadaşlar. neyse 94 liraya değiştirdim. benim sütçü beygiri oldu çita. Belki senin sorununda debimetre olabilir. sen yinede bir göster.
benim araba 2007 dynamic 90 hp. maşallahı var . hatta bir gün ışıklarda 98 öncesi 5.20 ile kapıştık 300 metre ilerdeki ışığa kadar geçemedi. :))
mehmet kardeşim aynen dediğin gibi seni at arabası geçiyor beni eşek arabası ben çözümü buldum satıyorum artık bu arabayı sevdikçe nazlanıyor uğraşılacak gibi değil valla çalışıp bu arabaya yediriyorum
Aynı sorunlar bendede oldu suan bi problem yok EGR denilen parça söküldü istersen birdr onu kontrol ettir derim
egr yi iptalmi ettirdin tamirmi edildi faruk.
Murat53 kardes gecmis olsun. Ancak degisimini yaptiginiz parcalarin onemli kismi sorunla alakasiz oldugu kanaatindeyim. Bu tip bir problemde madem turboyu da kendi icinde elediniz, sistemin turbo basincini kontrol etmenizi oneriyorum siddetle. Potansiyel olarak intercooler veya hatlarinda bir delik olmasi kuvvetle muhtemel. Basit bir diagnostik baglantisiyla yol testi yaparak basinci tespit etmek mumkundur.
arkadaşlar egr yi iptal ettirince oraya bir soket takılması gerekiyormuş ama punto için sağlıklı olmaz dediler serviste sizce nasıldır ettirilmelimi ettirdikten sonra yararı veya zararı olurmu?
Arkadaşlar bugün arabayı Mcdiyeköy/Kuştepe'deki yetkli servis Gürsoy oto'ya bıraktım.
Carbon clean, emme manifoldu temizliği ve yazılım güncellemesinden sonra arabam zehir gibi oldu. Rolenti devrinden turbonun kendini hissettirdiği 2000'li devirlere artık çok daha hızlı ulaşıyor. Böylece yakıt tüketim değerlerim de daha aşağıya düşecektir diye düşünüyorum.
İlgilenen tüm punto serverlere teşekkür ederim.
yazılım güncellemesi yapilabiliyormu?
kaplumbağa tavşanı geçer üzmeyin kendinizi düşük hızlarda kamyon sollarken dikkat edin yeter....
evet, yazılım güncellemesi mümkün.
kalkışlarda evet biraz hantal kalıyoruz ama çabuk toparlıyor. hyundai era kullanıyorum şirkette aynı sorun onda da var. bir arkadaşımız dizellerin karakteristik özelliği demiş katılıyorum bende.
benimki normalden fazla hantaldı. Motoriçi kurumlanma ve emme manifoldunun kirliği nedeniyle turbo devreye girene dek motor toparlıyamıyordu.
90 tl gibi bir rakama carbon clean ve manifold temizliği+üstüne bir de yazılım güncellemesiyle sorun giderildi. Yakıt tüketimindeki azalma hemen kendini hissettirdi.