Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Arabam kaplumbağa gibi

Erdinch -
    Erdinch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi dakika era ya kalkışta hantalmı dediniz
    valla mert 3 senedir kullanıyorum neredeyse biz hep o yorumu yapıyoruz. ama toparlanınca iyi gidiyor Allah var hakkını yememek lazım

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı Erdinch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla mert 3 senedir kullanıyorum neredeyse biz hep o yorumu yapıyoruz. ama toparlanınca iyi gidiyor Allah var hakkını yememek lazım
    abi bizde 3 senedir kullanıyoruz ama hiç öyle bir şikayetimiz olmadı bastımı yapıştırıyor valla

Erdinch -
    Erdinch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

senin gibi hızlı olacağımızı sanmıyorum zaten mert

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı Erdinch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi hızlı olacağımızı sanmıyorum zaten mert
    ne alaka diye sorsam

5. 29/03/2011, 18:11

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

depresyona girme reis aynı sıkıntı bizdede var, kalkışlarda biraz hantal kalıyo bizimkiler
    aynı araçdan başka bitane daha bulabilirsen onuda kullan, muhtemelen arada fark olmadığını görüceksin

geçen başka bi başlıkdada yazdım clio bile açık ara fark atıyo hafif rampada kalkarken
    Konu sadece_erhan tarafından (29/03/2011 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: edit: anaaa millet neler yazmış çok iyimserim ne :s

sinan kaya
    sinan38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 0

arkadaslar aracın seriliginde yakıtında büyük bir fonksiyonu var opetten alırsanız aracın performansı artıyor shelden aldım ben yakıtı aracın çekişi düştü bu durumda beni baya rahatsız etmişti

sinan kaya
    sinan38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 0

yakıtında büyük bir katkısı var unutmayın arkadaslar aranızda yeniyim hatam kusurm olursa affola

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

Laaa el firenini indir la )

en sonunda böyle bir sonuç çıkacak gibi bu başlıktan )
    yav dynamik veya emotion bunlar aracın konfor donanımları deilmiydi?
    aracın, atıyorum iç kapı açma kollarının gri olması negibi bi hız veya güç kaybı ortaya çıkarırki bana mantıklı gelmedi
    ben 75 lik dynamik kullandım 2 sene şimdi active 90 lık ototmatik var ikiside aynı hantal ve aynı abimin ahırındaki camışlar gibi; yola yatıyor git diyon gitmiyor tabi bunlara arada 120ps lik alfa147 den sonra binince daha bi salak hissediyorsun kendini
    tıpkı yeni ehliyet almış yolu ortalayan direksiyona yeni evli gelin gibi sarılan, bayan şöförler gibi hissettiriyor bu meret multijet (bu arada sözüm meclisten dışarı)
    bu kanıya orta şeritte ilerlerken arkanızda seyretmekten sıkılıp sizi sollayan araçlar neden oluyor )

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

Valla benim 1.3 multijet 75hp evo fena değil basınca gidiyor eski 2004 puntomdan daha seri geldi bana.

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

75 lik multijet var bende daha 7000 km de araba. Kalkışta 1.6 benzinliler gelsinde geçsin beni göreyim. Biraz gazlı kalkın bakın hantal olan hangisiymiş görürsünüz. 127 beygir toyota corolla ile kıyaslayabildim benim puntoyu. Açık ara geçer ama son süratte çakılır o ayrı

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Herşeyi denediniz ve araç yinede size hantal geliyorsa gidin bir yerde Dyno testine sokun aracınızı,90 hp denen araçlarınız bu değerleri yakalayamıyorsa yazılım güncelletin veya chiptuning yaptırın...
    85 hp diye aldığım Kangoo dci Dyno da 4.viteste 81 hp verdi,77 hp veren bile olduğunu söyledi Dynocu arkadaş,chiptuning den sonra 4.viteste motorda 109 hp çıktı,aynı makinada 5.viteste ölçtürdüm motorda 127 hp tekerde 107 hp çıktı.Bu arada Dyno ölçümleri 4.viteste yapılırmış bunuda o zaman öğrenmiştim...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

bende de emotion var ben çok memnunum hele ki 75 lik punto dan sonra bana çok iyi geldi..carbon clean yapımı üstte de arkadaş sormuş ama bende sorayım sadece yağ değişimi sırasında mı oluyor? ayrıca hocam senin araçta sorun sente gibi geldi bana..
    Konu tayfux tarafından (31/03/2011 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

Carbon Clean olayını istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz. Yağ değişimi ile alakası yok.Tek dikkat edilmesi gereken husus işinin ehli ve kaliteli kimyasal kullanan,kısaca namı yürümüş birine yaptırmak. Bakıma girmeme 8000 km olmasına rağmen gittim bugün Carbon Clean yaptırdım Pendik Sanayide bir yerde ve garip ama test sürüşünde uzunca bi süre 2lt/100km gibi bi değer gördüm araçta 200-250 km sonra motorun değerlerini yoklayacağız, bakalım o zaman ne çıkacak sonuç.

Grey Goose ...

ali can
    boby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 19

Alıntı murat53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar aracım 2007 model punto emotion dizel versiyonu.aracı aldığımdan beri özel servisten çıkmıyor araç 70000 km de aracın debriyaj balatası ve oynar volantı değişti zincir ses yapıyo denildi zincir ve yağ pompası değişti binicez dedik yaptırdık neyse bunları. fakat birde çekiş problemi çıktı ortaya bununla ilgili aracın mazot pompası filitreleri yağı vs değişti turbo teste sokuldu sorun çıkmadı enjektörler bakıldı sorun çıkmadı kurum temizliği yapıldı fakat araç hiç atik değil kalkışlarda şahinler çok rahat bir şekilde geçebiliyo beni kamyonetler dahil sanki kaplumbağa böyle bişey başına gelen varmı bu araç neden gitmez? bu sorunu çözecek ve bu araçlardan anlayan iyi bir ustası olan varmı arkadaşlar servis haricinde servise araç teslim etmemekte direniyorum uçuk fiyatlarından dolayı.
    merhaba yazınızı yeni gördüm.aynı konuda forumun genel kısmında bende bi başlık açmıştım.ilk ivmelenme benim araçtada çok zayıf.trafik ışıkları kabus oldu benim için.yazdığınız sorunların aynısını birebir yaşıyorum..daha 1800 km de olduğu için servise götürüp aracı deneme tahtasına çevirmelerinide istemiyorum..ama cidden çok sinir bozucu bir durum

Gün Özkan
    Lionissimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Normalde motor veya aktarma organlarında bir değişiklik yoksa versiyonlar arası bir motor performans farkı çok beklenmemeli. Çok düşük bir ihtimal olmakla birlikte belki ağırlıklar kıyaslanabilir. Aktarma organları + ağırlık birleşince çok önemli olabiliyor. Ben de evonun (75'lik) performansını ortalama olarak tanımlarım ama şirket aracı albea (aynı motora sahip) gaza dokununca bile uçuyor. Dediğim etki...

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

sorunu turbo imiş, değiştirmiş, sahibinden de ilanı vardı, aracına taliptim ama, sattı yada satmaktan vazgeçmiş olmalı ki ilanı kaldırmış aracına ekspertiz yaptıracaktık, dün defalarca aradım cevap vermedi yoğunum ben seni ararım diye sms attı yahu murat cım aracını zorla almayacağız ya insan konuşur vazgeçtim der. senin arabanı alıcam diye acilen aracımı elden çıkardım şimdi yaya kaldık neyse senin canın sağolsun bir gün bir buluşmada görüşürsek kulağını çekerim...Ama çokta başını ağrıttım sorularımla kusura bakma Neyse kısmet olursa bir dizel dinamic dualogic buldum inşallah yarın anlaşır puntolanırız sayg.
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ümit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunu turbo imiş, değiştirmiş, sahibinden de ilanı vardı, aracına taliptim ama, sattı yada satmaktan vazgeçmiş olmalı ki ilanı kaldırmış aracına ekspertiz yaptıracaktık, dün defalarca aradım cevap vermedi yoğunum ben seni ararım diye sms attı yahu murat cım aracını zorla almayacağız ya insan konuşur vazgeçtim der. senin arabanı alıcam diye acilen aracımı elden çıkardım şimdi yaya kaldık neyse senin canın sağolsun bir gün bir buluşmada görüşürsek kulağını çekerim...Ama çokta başını ağrıttım sorularımla kusura bakma Neyse kısmet olursa bir dizel dinamic dualogic buldum inşallah yarın anlaşır puntolanırız sayg.
    hayırlısı olsun ümit hocam görüşemedik al artık bir punto da alem temiz punto görsün

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun ümit hocam görüşemedik al artık bir punto da alem temiz punto görsün
    eyvallah my teacher, görüşürüz inş. bakalım kısmet, bugün öğleden sonra bakıcam araca, aklımın bir köşesinde senin araçta var, skydome dan vazgeçicez galiba, skydome lu araç bulmak zor, bir kaç araç var bakacağım, kafama yatmazsa senle de anlaşırsak arabana tav oluruz hem follow me yide çözmüşsün bak 09 plaka ile devam ederiz belkide güneşli mahmutbey caddelerinde... kısmet tabii...
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ümit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah my teacher, görüşürüz inş. bakalım kısmet, bugün öğleden sonra bakıcam araca, aklımın bir köşesinde senin araçta var, skydome dan vazgeçicez galiba, skydome lu araç bulmak zor, bir kaç araç var bakacağım, kafama yatmazsa senle de anlaşırsak arabana tav oluruz hem follow me yide çözmüşsün bak 09 plaka ile devam ederiz belkide güneşli mahmutbey caddelerinde... kısmet tabii...
    dediğim gibi ümitcim nasıl canın istiyorsa inşallah hakkında en hayırlısını bulursun bu arada şu anlattığın digital klima olayını birdaha anlatsana bea..

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi ümitcim nasıl canın istiyorsa inşallah hakkında en hayırlısını bulursun bu arada şu anlattığın digital klima olayını birdaha anlatsana bea..
    yahu hocam zaten satcan arabayı napcan bilinmeyen özelliklerini

şu konuları oku çok şey var bilmediğimiz hatta puntolarımızı uçak olarakta kullanabiliyormuşuz

https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-hakkinda.html

https://forum.grandepuntotr.com/gene...-ozelligi.html

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon