eğer bana bu konuda para harcattırırlarsa şikayetimi ypar geçerim bu nasıl bi işse artık unutmayın fiatdan araba alacağınız zmn ileride direksiyon varı fln diye sorun malum kar edelim die takmazlar falan
444 22 55 i aradım bagaj lambasının , kolçakların , torpido lambasının artık opsiyonel olarak yapıldığını söylediler. her araçda çıkmıyormuş yani. nasıl bir iştir bu ya pff yakında farlar vites topuzu direksiyon arka koltuklar vs.vs. de opsiyonel olursa şaşırmam valla
Nisan ayında bende sıfır aldım.Bagaj laması ve tutamakları için Fiata mail attım ertesi gun arayıp nisanda tamim yayınlandığını ve Gp S 5 modellerinde bunların donanımda olmadığını söylediler.Fakat buolaydan müşterilerin yani bizim haberdar edilmediğimizi söyledigimde cevap veremediler.Yazıklar olsun Fiatın bu tutumuna.![]()
dedim verem sana benim arabayı dinlemedinbenim aracta full kanka onlar istersen değişem
![]()
I ♥ Punto
hala fiat'ın mantığı 20 yıl öncesiyle aynı.
babam murat 131'ler ilk çıktığında almış, sağ dikiz aynası, paspaslar ve stepne opsiyonelmiş
yıl 2010, bagaj lambası, tavan tutamakları opsiyonel... babam hala soruyo, yeni evolarda daha sağ dikiz aynalarını iptal etmemişler mi diye![]()
arkadaşlar bukadarda olayı abartmayın bu sadece türkiye için olan bir olay buda araç vergilerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor
evet Fiat modellerinde genelde olay böyledir opsiyon çok fazladır ama türkiyede satılan çoğu markada bu iş böyledir
içi tutamaklara gelince taa italyadan beklemenize gerek yok Linea'yla bire bir aynı söyleyin servise tofaştan Linea için olanları istesinler hem daha ucuza mal olur hem zaman kaybı olmaz
fabrika binlerce dynamic model üretip daha sonra siparişlerde ağırlıklı olarak active modeli istenmiş ise..
çıkarılabilir malzemeleri söküp active modele düşürmüş olabilirler mi acaba?
bazı activelerde 3 satır ve kapı kolları boyama olması bunu açıklayabilir..
yada başka bir ülkeye sipariş için üretim yapıp daha sonra farklı bir ülkeye göre değişim yapmış da olabilirler..
kesin bunlar dynamic üretip sonradan active ye çeviriyorlar benim panel 2 satır ama teybim mp3 player olarak geldi. ısrar edicem ya o tutacakları taktırmam gerekiyor
takıcaklarını zannetmiyorum buşuna uğraşırsın bence ama yinede bir şansını dene
yakında motor da koymayacak fiat araçlara...
Üç beşten çalarak tüketicinin gözünde marka değerini yitiriyo bence fiat böyle yaparak bu bile fiata ön yargılı bakan değil normal fiatı seven birisinin dahi çevresine olumsuz yönde yorumlar yapabilmesine böylece fiatın olumsuz imaj çizmesine yol açıyo kendileri bilir ne diyelim![]()
Bende de bagaj aydınlatması yok.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri