Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Bagaj lambası ve içerideki kol tutacakları

M. Mert
    samoslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 72

Daha önce başka bir konuda da bahsetmiştim. Artık yeni çıkan versiyonlarda (2010 sonrası) maliyet düşürme çalışmaları olduğu için böyle süprizlerle karşılaşmanız olasıdır arkadaşlar. Paspassız araba alırsanız şaşırmayın. Fiat bu....

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

selam arkadaşlar,bende arabayı 0 yeni aldım...gp active dulogic 77hp...bagaj lambası yok...kol tutacakları yok...anlaşılan bagaj lambasını serviste çözemiyoruz...bunu farklı yoldan nasıl çözebiliriz....tesisat çektirmek doğrusu işime gelmiyor...bir bilen vardır umarım...yada tesisatı servise mi çektirelim,garantili olsun anlamında....teşekkür ederim.
    Konu levan34 tarafından (02/12/2010 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

bence evo satışını arttırmak için yapıyorlar...

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer markaları özellikle o çalmayan markaları kesinlikle bir incelemenizi tavsiye ederimfiat marka değeri olarak imaj olarak belki de tarihi boyunca en yüksek seviyeye ulaşmış durumda .
    Bu konuda çok haklısınız. 96'dan beri bu markaylayım. İnanın staj dönemim zamanında uno'lar ithal geliyordu. Tempra mı? O ise zamanın bir numaralı aracıylı, çünkü digital göstergesi vardı. Bunların ne demek olduğunu inanın tahmin bile edemezsiniz. Belki biraz duygusal davranıyorum bu konuda ama yazılanları görünce üzülüyorum gerçekten. Tamamiyle yerli üretim yapmak, istihdam sağlamak amacıyla kurulan fabrika 124,131, kuş serisi derken ithal ettiği uno'dan sonra tipo'yu Türkiye'de üretmeye başladı. Sonrası da zaten peşi sıra geldi. Bugün hafif ticaride bizim markamızın üzerine marka tanımıyorum.

Söylenenlerin tamamı haksız değil elbet. Ben bu markada çalıştığım gibi aynı zamanda sizler gibi kullanıcısıyım da. Sıkıntılarının sizler gibi ben de farkındayım. Ancak bunlar sadece bizim markamızda olan pürüzler değil. Ancak bu kadar net terimlerle kötülenen yazıları üzülerek okudum. Senelerimin bu markada geçmiş olmasının verdiği duygusal bir tepki de olabilir bu, diğer markalarda da benzeri durumların varlığının bizimkinden az olmadığını bildiğimden de. Ne kadar ekmek o kadar köfte olayı bu birazda...

Yapılan bazı yorumlara katılmadığımı belirtmek istedim.
    Konu Misafir tarafından (01/12/2010 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.

MEHMET TUNÇGENÇ
    vt_365 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 VT 365
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimalle sizin aracınız multijet olduğundan vardır..

yo bendede var lamba
    2009 1.4 8v 77 bg

tansel ustun
    cnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    39 sk 517
    Edilen teşekkür: 19

Standart tutacakl

arkadaslar benim evo da arkadasin dedigi gibi onde yolcu taraa yukarida bendede tutacak yok aracaim 2011 mod 1.3 evo dinamik acaba cam tavan var bundan dolayimi arkadaslar paylasirsa sevinirim

M. Mert
    samoslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 72

Maliyet azaltma çalışmaları....

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arif Emre Doğan
    circassiancomis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    55 RG 784
    Edilen teşekkür: 14

2011 evo da dikkatimi çeken bir olmayan şey sağ ön kol tutacağı neden olmadığını bende anlamadım

ömer özmen
    ozmenomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 20

ben de evoyu ilk aldığımda bagaj aydınlatması için yuvası ve tesisatı vardı ama lambası söküktü gidip söylediğimde taktılar galeride çıkarmışlardır dediler olmayan arkadaslar bagajın sol tarafına alttran baksınlar belki onşlardada durum böyledir

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Bugün zincirlikuyu birmot'u aradım ve el tutacağı fiyatı sordum. Elimizde yok dediler fakat fiyatını 80 TL (adet) olarak söylediler. 3 kuruşluk plastik parçasına 80 TL fiyat vermek terbiyesizliktir.

Aksaraydaki parçacıları aradım ellerinde olmadığını söylediler. İnternettede bulamıyorum. İstanbulda bu el tutacağını bulabileceğimiz bir yer var mı?

tansel ustun
    cnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    39 sk 517
    Edilen teşekkür: 19

peki cam tavan evoda 2011 multijette sag onde varmi arkadaslar

Hasan Fatih
    h89fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı levan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,bende arabayı 0 yeni aldım...gp active dulogic 77hp...bagaj lambası yok...kol tutacakları yok...anlaşılan bagaj lambasını serviste çözemiyoruz...bunu farklı yoldan nasıl çözebiliriz....tesisat çektirmek doğrusu işime gelmiyor...bir bilen vardır umarım...yada tesisatı servise mi çektirelim,garantili olsun anlamında....teşekkür ederim.
    bagaj lambasını elektrikçi ustama gittim renault 9 iç aydınlatması direk aküden çekti tek sorun açık unutursak aküyü yer ama çok güzel halletti lamba 5 lira kablo 3.5 işçiliğe 20 aldı belki daha ucuz yapanı da bulabilirsiniz

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı levan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu linke bakın isterseniz biz böyle hallettik.
    https://forum.grandepuntotr.com/tekn...inlatmasi.html

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

Alıntı aytac86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sorun ben de de var, aracım 2010 model kol tutamakları ve bagaj lambası yoktu, tutamakları sordum olmuyo dediler kendi paramla taktırdım, bagaj lambası da yok dediler onu sordum elektrik tesisatı çekmek lazım dediler bir sürü vırt zırt, abi 2010 model araçta olmaz olur mu ya, bagaj lamba yok fener kullanıyoruz gece, torpido lambası yok, o yok bu yok hepsi parayla, saçmalık, bu arada kol tutamakları da 2 ayda geldi ön sağ hala gelmedi, italyadan geliyomuşmuş haberiniz olsun..
    2006 modellerde olupta 2009-2010 modellerde olmaması çok garip değil. hayret verici bir olay. Standa koydukları araca bakıyorsun herşey var... ama sen alıyorsun.. hem bagaj lambası hem kol tutacakları yok. Hacı muratta bile var bunlar. Tabiri caizze 3-5 liradan kaçalım derken bence insanları bu aracı almaktan alıkoyuyorlar. Her zaman yenilenerek büyümek lazım. Eksilterek değil. Benim araçta bagaj lambası ve tutacak mevcut. Aracı sipariş ediyorsun getiriyorlar aha bu araban diyorlar..daha sonradan anlıyorsunki o yok bu yok. Demekki kafaya göre bazısına koymuşlar bazısına koymamışlar diyebiliriz. Sizce Pire için yorgan yakılırmı ? Bu duruma göre yakılır

Asim B
    Marker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    9898
    Edilen teşekkür: 75

2006 multijet hem tutacaklar hemde bagaj lambasi mevcut, anladigim kadariyla fiat arac piyasasi oturana kadar herseyi koyuyur tuttuktan sonra ne varsa kaldiriyor.

GURUR DEMİR
    GRDEDE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 624

Alıntı Marker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 multijet hem tutacaklar hemde bagaj lambasi mevcut, anladigim kadariyla fiat arac piyasasi oturana kadar herseyi koyuyur tuttuktan sonra ne varsa kaldiriyor.
    Aynen öyle kardeşim.Aracım 2009 model ve benim araçtaki donanım 2011 m odelde yok. En full olanı alsan da paket üstüne paket eklesende bu böyle malesef.
    1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO

Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

sanırım başka ülkelere gönderdiklerinde de yok şu linke bir bakarmısınız. kol tutamaçları ve arka liç lamba yok...

YouTube - Test drive Fiat Grande Punto!

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım başka ülkelere gönderdiklerinde de yok şu linke bir bakarmısınız. kol tutamaçları ve arka liç lamba yok...

YouTube - Test drive Fiat Grande Punto!
    Direksiyon sağda.Konuşanlardaki aksan ise her tarafından Hindistan kokuyor. Bu arada tutacaklar yok

Ercan Kul
    erc10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    10N4857
    Edilen teşekkür: 1

Bende de 2006 fire active 8v var kapı tutamacı + bagaj lamba ,2 ön koltuk kemer ikaz ve direksiyon kumanda aydınlatması var sizde bu da omayabilir o zaman

sinan bilgin
    nisans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

aracım 2012 model fullkit li ama maalesef hem kapı ustu tutacakları hemde bagaj lambası yok. tutamakların olmadığını tahmin etmiştim, çünkü bi önceki arabam 2011 panda 1,2 dynamic idi ve ondada hem tutamak hemde bagaj lambası yoktu. punto da bagaj lambası olmaması çok canımı sıktı.. sırf dizel olması ve uygun fiyatlı olması sebebiyle aldım. zaten fiyatının neden uygun olduğu burada çıkıyor. hepi topu 15 tl lik maliyet. yazık FİAT a gerçekten çok yazık.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon