bagaj lambasının olmaması garip bence aldığın yere git muhtemelen hallederler içerideki kol tutacakları ne anlamadım
arkadaşlar arabayı 0 aldım ama bagajda lambası yoktu ve içerideki kol tutacakları yoktu arac 1.4 fire active 77 hp. bu model araç alıp bu durumla karşılaşan oldu mu ? bana çok garip geldi bunları alırken sormak hiç aklıma bile gelmedi çünkü bunları sormak arabanın farı varmı direksiyonu var mı diye sormak gibi birşey.
bagaj lambasının olmaması garip bence aldığın yere git muhtemelen hallederler içerideki kol tutacakları ne anlamadım
Murat kardeşim beraber çalıştığım arkadaşında başına geldi tutacaklarla ilgili.. Genel merkezi aradı biraz bağrındı çağrındı ve servis arkadaşı çağırdı tutacakları taktılar.. Yalnız active modellerinde bagaj içi lambası yokmuş.. 444 22 55 i ara ve şikayetlerini söyle hemen ilgileniyorlar...
benim araçta Aktive ama bagaz lambası var
Büyük ihtimalle sizin aracınız multijet olduğundan vardır..
Büyük ihtimalle..
kol tutacakları ne anlamadım
bendede var bagaj lambası...
ama fiatın sağı solu belli olmuyo bu konularda neden çözemedim bazı serilerde olumlu veya olumsuz değişiklikler olabiliyo...
2 satır yolbilgisayarlı dynamicler vardı
yolcu koltuğunda emniyet kemeri uyarısı olmayan araçlar var.
kapı kolları boyalı gelen activeler var
vs vs
Ne Mutlu Türküm Diyene!
katılıyorum
bagaj lambası bende de mevcut
yolcu koltuğunda kemer uyarı sistemi yok
-
bazı dynamiclerde eksik donanım geldiği oluyor forumdanda takip ediliyor
araca üretim bandında mı sıkıntı çıkıyor? sipariş değişiyor falan o sırada başka araç başkasına yarıda kesilip farklı donanımda üretiliyor![]()
çok garip yaw teybimde track değil mp3 olarak geldi benim arayıp konusacam bi defa aradım şase numarası ıstedıler ruhsat yanımda olmadıgı ıcın daha sonra ararım dedım aramadım yarın tekrar arıycam teşekküler herkese
kol tutacakları dediğim hani tavanda kapıların üstünde sürücü koltugunda olmayan diğerleride olan tutacaktan bahsediyorum.
Benim aracım da active ve 2006 model, hem kol tutacakları hem bagaj lambası hem de yan emniyet kemeri uyarısı mevcut. Active in en dolusu full+full![]()
Aracım Active 8 valf 77 beygir 2009 model mayıs ayında aldım bagaş lambası var bahsettiğin bagajı kapatırken tutma yerini söylüyorsan o da var .
aynı sorun ben de de var, aracım 2010 model kol tutamakları ve bagaj lambası yoktu, tutamakları sordum olmuyo dediler kendi paramla taktırdım, bagaj lambası da yok dediler onu sordum elektrik tesisatı çekmek lazım dediler bir sürü vırt zırt, abi 2010 model araçta olmaz olur mu ya, bagaj lamba yok fener kullanıyoruz gece, torpido lambası yok, o yok bu yok hepsi parayla, saçmalık, bu arada kol tutamakları da 2 ayda geldi ön sağ hala gelmedi, italyadan geliyomuşmuş haberiniz olsun..
şimdi baktım geldim meraktanbagaj lambası ve tutmaç varmış. Orçun'un (Wistaria) verdiği numarayı ara bencede. saol Orçun bu arada
Fiat'a bak araç başı 20-30 TL için yeni serilerde ne varsa kaldırmış. Sonuçta binlerce üretildiğini düşünürsek çok büyük para ama yakında dikiz aynaları vs de kaldırırlar![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
ben sıfır aldıysan git bağır çağır hem o kadar para sayacaksın aman sıfır olsun diye hemde fabrika çıkışı eksik gelecek valla kimse tutamaz beni istanbuldaki genel müdürlüklerine kadar şikayet ederdim bunlar iyice tozuttular
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri