bana yaparım diyen usta halatları görünce''bunun halatları ilginçmiş bişey uyduramam''dedi ve yan çizdi.şaşmaz sanayii de yaparım diyen bir kişi daha var ama sadece 400lira işçilik istiyo malzeme parası hariç,pazarlık etme zahmetine katlanmadım bile,öyle kaldı yani.yarım açılır tavan modunda takılıyorum..
Benim sunroof da yarıya kadar sorunsuz açılıyor ve duruyor. Ancak açılmasında veya kapanmasında (yarım açılması dışında) herhangi bir sorun yok. Acaba aynı sorun bende de mi var ?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri