Alıntı medxr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
millet yapmayın etmeyin ya neresi sert bizim suspansıonların.sundan sonuna kdr emın olun kı sınıfındaki en yumusak ve konforlu suspansıona sahip arac gp dir.isterseniz bi corsa - 207- fiesta ları test edin anlayacaksınz farkı.hissedilir bi fark var arada.arabamda en sevdigim yonlerınden biridr suspansıon konforu...aracın yolda zıplaması lastık basınclarındandır buyuk ihtimalle.benım de aklıma gelen bu sadece..

Alıntı medxr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bahsi gecen aracları kendım kullanmadım hıc test etme olanagım olmadı ama surekli otomobil dergileri alırım ve karsılastırmalı testlerde daaa dorusu yorumlarda gp nın suspansıon konforu konusundaki basarısından bahsedilior ve ovuluor bu yonu.ayrıca bir cok tanıdıgım es dost ve de forumlardan okudugm kdryla u aracları almakta kararsız kalanların bizzat bayılere gidip kendı denemleri sonucunda dedikleri sey hep ortak suspansıon konusunda gp dısındakilerin hepsi cok sert..bilgilerinize..( bu konuda cok yanlıs yorumlar yapılmakta bunları duzeltmek amacıyla bu bılgılerı verdım )
sınıfındaki en yumşak süspansiyon demişsiin merak ettim hangilerinden yumşak , Fiesta eskidi yenisi yolda onu sınıftan çıkarırsak Grande den sert süspansiyonlu araç yok..gidip sınıfındaki araçları kullanırsan yol tutuş açısından en ii aracın Grande olduğunu hissedersin nedeni sert olması...
en konforlu demişsinn nasıl oluyosa..her çukur v.s de aracın ön takımlarından gelen sesten birçok kişi şikayetçi
neyse gidip Test-Drive yapparsan ..konforsuzluğu anlarsın...