ara sıra benim de yapıyordu... kontak kapalıyken teyp açtığın zaman aracı çalıştırdıktan sonra kontağı kapatırsan teyp açık kalıyor. tekrar teypi kendin kapat. tekrar çalıştırnca normale giriyor.
arkadaşlar merhaba.
araçta teyp açıkken araçtan inip kapıları kilitlediğimde teyp açık kalıyor. otomatik olarak kapanmıyor. belli bir kapanma süresi mi var? yoksa araçlarımızda böyle bir özellik bulunmuyor mu? şimdiden teşekkürler.
( not : kontak kapalıyken teybin açık olduğu durumlarda)
ara sıra benim de yapıyordu... kontak kapalıyken teyp açtığın zaman aracı çalıştırdıktan sonra kontağı kapatırsan teyp açık kalıyor. tekrar teypi kendin kapat. tekrar çalıştırnca normale giriyor.
kapılar kilitli olduğu halde veya kontak kapalıyken 20 dk sonra otomatik olarak kapanıyor
Kapılar kilitli olmasa bile, kontak kapalıyken 20 dakika teyibi kurcalamazsan teyp kapanıyor.
Teybin kontak kapanınca otomatik olarak kapanması gibi bir özellik yok mu bizim araçlarda arkadaşlar. Bi ayarı falan var mıdır. Bilen varsa yardımcı olsun.
bunun ayarı var teyp de menüden bulabılırsiziniz. isterseniz 20 dk sonra kapanır isterseniz kontağı kapatınca kapanır.
sertaç şimşek...
Cozemeyenler varsa yazayim. Oto kapanmayi sifir yapinca kontak kapaninca direkt kapaniyor teyp
Kontak kapatınca teyp her zaman kapanır.Eğer 20 dk çalsın istiyosanız,kontak kapalıyken teybi açmanız gerekir.
Sent my iPhone using
Benm aracı aldığımda üzerinde farklı bir teyp vardı. ben kapatmassam teyp açık kalıyor. Bigün öyle unutmuşum sabah geldiğimde hala açıktı teyp. acaba farklı olduğu için mi kapanmıyor. yoksa benimkin de de bir ayar filanmı var.
Ahsen bey, teybin direksiyon ve kumanda tuşları çalışıyor mu?
Büyük ihtimalle takılan teyp yanlış montaj kaynaklı veya sistemle uyumsuz.
menude radyo oto kapatma diye bi şey olması lazım..onu akfit hale getirip bide öyle deneyin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri