Ben daha önce öyle bir uyarı göremedim aracım 2006 model. sonradan eklendiyse bilemem.
Arkadaşlar,
Aracım 37000 de ve 40000 bakımına az kaldı. Arabamı 31000 de almıştım. dolayısıyla daha önce hiç rutin bakım yaptırmadım.
Bir konuyu merak ettiğim için soruyorum. GP lerimizde servis zamanının geldiğini gösteren bir uyarı ışığı, yazısı,... vb. bir işaret var mı?
Varsa nerde ve nasıl uyarı veriyor. Daha önce açılmış konularda bu konuyla ilgili yazı bulamadım. Konu açılmışsa özür dilerim...
Ben daha önce öyle bir uyarı göremedim aracım 2006 model. sonradan eklendiyse bilemem.
hiçbir gp'de servis uyarı ışığı bulunmamaktadır...
evolarda var ama gp lerde bilmiyorum.
EVOEVOEVOEVOEVO
gp lerde yok arkadaşlar albea'da palio'da var ama gp'de yok ilginç...
dobloda da var
Uyarı yazısı var menü'de gezinirken görmüştüm resmini çeker koyarım akşam
Arkadaşlar var mı yok mu? Sanırım belli modelin altında yok, üstünde var.
Bir arkadaşımın 2009 model Palio sunda (tam olarak nasıl uyarı bilmiyorum) var. Sanırım puntolarda da olması lazım.
Orhan, fotolarını bekliyorum.
teşekkürler...
Resim çekmey, unutmuşum biraz önce çektim ama 2 saattir odanın içinde data kablosunu arıyorum telefondaki resimleri laptop'a atmak için
Tipik erkek odası işte aradığın birşeyi hemen bulamıyorsun :p
Bu menüden girince karşımıza çıkan yer
Buda içine girdiğimizde kalan mesafe galiba
![]()
benimki 2 satırlı yol bilgisayarı ve benimkinde yok böyle bir uyarı
demek 3 satırlı olanlara koymuşlar
öğrenmiş olduk bu sayede sağol orhan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
benim aracımda da 2 satırlı olan yol bilgisayarı mevcut. demekki iki satırlılarda yol bilg yok. dogrusu hayret ettim bu duruma ve hayal kırıklığına uğradım...
aa sevinsemmi üzülsemmi şaşırdım bi an
siz fark etmediniz sandım bende, 2 satırlı olanları nasıl oluyor bunların?
Benim aracım 2006 model dynamıc
bu yazı silinmesi isin araç cihaz amı bağlanıyor acaba ?
benim gp 2010 model ve 3 satırlı ama yok, ilk defa sende görüyorum böyle birşey olduğunu orhan, sevinmelisin bence![]()
Galiba Dynamic ve Emotion'larda var bu özellik
benim aracım emotion ve bendede service olayı yok...bu fiat nasıl bir araba yapıyo ya birine koyuyo diğerine koymuyor...
Enteresan
Acaba başka bilmediğim ekstralarıda varmı bendeki aracın merak ettim doğrusu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri