Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon
162 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Tampon rengi ile gövde arasında 1 ton renk farkı olması

Selcuk Demiray
    tarrega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 15

Alıntı barisunye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faydalı bır konu.....
    Evet 1 yıl önce aldığımız Punto Evo'da da arka tampon ile gövde rengi arasında ton farkı oluştu. Araba kirliyken belli olmuyor ama yıkanınca çok fena sırıtıyor. Garanti bitmesine yakın gidip hallettirmeye çalışacağız.

kemal tektaş
    firars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

hepimizde var benim araba çift renk görünüyor

Kadir Süreç Özyalavuz
    Moderatör kadir07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7573
    Edilen teşekkür: 1842

bende aracımı aldığımda tamponları,kapı kolları,aynaları,marşpiyelleri ve spoyleri pembeleşmişti bu konuyu okuyup birmota gittim fotolarını çekip fiata gönderdiler bir hafta sonrada boyamak için servise çağırdılar ve ücretsiz boyadılar aracım 2007 model garintiside bitmişti hemde...
    emeği geçen herkese teşekkürler...

barış unye
    İl Başkan (Iğdır) barisunye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 83

Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aracımı aldığımda tamponları,kapı kolları,aynaları,marşpiyelleri ve spoyleri pembeleşmişti bu konuyu okuyup birmota gittim fotolarını çekip fiata gönderdiler bir hafta sonrada boyamak için servise çağırdılar ve ücretsiz boyadılar aracım 2007 model garintiside bitmişti hemde...
    emeği geçen herkese teşekkürler...
    allahtan fıat da iyi niyet garantisi diye bişey var....yoksa çekılmezdı

Tuzemen Tuzemen
    tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

konuyu hortlattığım için özür dilerim ama konuyu görünce heyecanlandım ,

aracım 2006 model grande punto 3k egzotik kırmızı.ilk sahibinden geçen ay aldım.arabanın kapı kolları, ön arka tamponu, marşpiyelleri, spoileri, ayna kapakları pembeye dönmüş durumda.aracımı alırken yetkili fiat servisi ankara oto da yaptırdığım ekspertizde herhangi bi boya olmadığı yazılmıştı.sadece ön tamponun sağ kısmında sürtmeden kaynaklı lokal boya var.konuda okuduğum kadarıyla fiat bu araçlarda kronik sorun olduğunu kabul etmiş, ve ücretsiz boyamış.bende bununla ilgili başvuruda bulunabilir miyim? aracın ikinci sahibi olmam veya garantisi bitmiş olması sıkıntı yaratır mı? bu arada plastik aksamlarda işlem olmaması gerektiği yazılmış, benim aracımda sadece ön tamponda lokal boya var geri kalan parçalar boyanır mı? özel servisten boya için 500 tl fiyat aldım. biraz üzdü açıkçası

Kadir Süreç Özyalavuz
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7573

Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlattığım için özür dilerim ama konuyu görünce heyecanlandım ,

aracım 2006 model grande punto 3k egzotik kırmızı.ilk sahibinden geçen ay aldım.arabanın kapı kolları, ön arka tamponu, marşpiyelleri, spoileri, ayna kapakları pembeye dönmüş durumda.aracımı alırken yetkili fiat servisi ankara oto da yaptırdığım ekspertizde herhangi bi boya olmadığı yazılmıştı.sadece ön tamponun sağ kısmında sürtmeden kaynaklı lokal boya var.konuda okuduğum kadarıyla fiat bu araçlarda kronik sorun olduğunu kabul etmiş, ve ücretsiz boyamış.bende bununla ilgili başvuruda bulunabilir miyim? aracın ikinci sahibi olmam veya garantisi bitmiş olması sıkıntı yaratır mı? bu arada plastik aksamlarda işlem olmaması gerektiği yazılmış, benim aracımda sadece ön tamponda lokal boya var geri kalan parçalar boyanır mı? özel servisten boya için 500 tl fiyat aldım. biraz üzdü açıkçası
    Benimkini boyadılar denemekte fayda var kaybedecek bişeyin yok nasıl olsa

Tuzemen Tuzemen
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Benimkini boyadılar denemekte fayda var kaybedecek bişeyin yok nasıl olsa
    aynen demin fiat ın sitesindeki şikayet formundan mesaj gönderdim şu şekilde;

Merhaba,

2006 model grande punto 3 kapı egzotik kırmızı renkli araç sahibiyim.Aracın 2. sahibiyim.Aracımın 0 alındığından beri bakımları bendeyken de dahil olmak üzere yetkili serviste yapılmıştır.Aracımı alırken expertiz yaptırdığım Ankara Oto yetkili fiat servisinde aracın boyasız olduğu belirtildi.Fakat aracımın gövde ile plastik aksamları(tamponlar,spoiler,kapı kolları,ayna kapakları) arasında gözle görülür derece ton farkı var.Ankara oto ve Tan oto yetkili servislerine bu konu ile alakalı bilgi almak için aracımı gösterdiğimde bu renk araçlarda genel olarak bu solmaların olduğu söylendi.İnternetten de araştırdığım kadarıyla benim gibi bu sorunu yaşayan ve mağdur olan ayrıca bu sorunları fiat tarafından ücretsiz giderilmiş birçok egzotik kırmızı renkli punto sahibi ile karşılaştım.Daha önce kullandığım hiçbir araçta bu tarz bir sorunla karşılaşmamıştım.Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ederim.Teşekkürler.

yarın uğrayabilirsem birde ankaradaki birmota uğrayacağım.yetkili servisin araya girmesi daha da hızlandırır denmiş önceki postlarda. şansımı deneyeyim

Kadir Süreç Özyalavuz
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7573

Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen demin fiat ın sitesindeki şikayet formundan mesaj gönderdim şu şekilde;

Merhaba,

2006 model grande punto 3 kapı egzotik kırmızı renkli araç sahibiyim.Aracın 2. sahibiyim.Aracımın 0 alındığından beri bakımları bendeyken de dahil olmak üzere yetkili serviste yapılmıştır.Aracımı alırken expertiz yaptırdığım Ankara Oto yetkili fiat servisinde aracın boyasız olduğu belirtildi.Fakat aracımın gövde ile plastik aksamları(tamponlar,spoiler,kapı kolları,ayna kapakları) arasında gözle görülür derece ton farkı var.Ankara oto ve Tan oto yetkili servislerine bu konu ile alakalı bilgi almak için aracımı gösterdiğimde bu renk araçlarda genel olarak bu solmaların olduğu söylendi.İnternetten de araştırdığım kadarıyla benim gibi bu sorunu yaşayan ve mağdur olan ayrıca bu sorunları fiat tarafından ücretsiz giderilmiş birçok egzotik kırmızı renkli punto sahibi ile karşılaştım.Daha önce kullandığım hiçbir araçta bu tarz bir sorunla karşılaşmamıştım.Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ederim.Teşekkürler.

yarın uğrayabilirsem birde ankaradaki birmota uğrayacağım.yetkili servisin araya girmesi daha da hızlandırır denmiş önceki postlarda. şansımı deneyeyim
    Kavaklıdere ye uğrarsan Müslüm abi de yardımcı olacaktır.bence önce şansını orda dene forumdan geldiğini belirtirsen elinden geleni yapar Müslüm abi

Tuzemen Tuzemen
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Kavaklıdere ye uğrarsan Müslüm abi de yardımcı olacaktır.bence önce şansını orda dene forumdan geldiğini belirtirsen elinden geleni yapar Müslüm abi

O da mantıklı birmot distribütör bildiğim kadarıyla direk oraya gideyim diye düşünmüştüm ama kavaklıdere tanıyorsa forumu oraya da gidebilirim yeter ki işim çözülsün

Sent my iPhone using

Tuzemen Tuzemen
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

bugün kavaklıdere servis müslüm beyin yanına uğradım, sağolsun oldukça fazla ilgilendi aracın fotoları çekildi, fabrikaya gönderilecek umarım bir sonuca ulaşırım

Grandegrande Black
    ilkyazgrande - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 1

Merhabalar, 2 ay önce tamponumdaki çatlaklardan dolayı komple tamponu tamir ettirip boyattım aynı şekilde benımde gövde ve tampon arası araç temizken ton farkı göze çarpıyor ne yapmalı bilemedim.

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı ilkyazgrande Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, 2 ay önce tamponumdaki çatlaklardan dolayı komple tamponu tamir ettirip boyattım aynı şekilde benımde gövde ve tampon arası araç temizken ton farkı göze çarpıyor ne yapmalı bilemedim.
    Tampon plastik siyah oldugu icin tabani renk tonunu fark ettiriyor , kaliteli bir plastik astar atilsa ton farki olmazdi , boya yaptirdiginiz yerin kalite yoksunlugundan kaynaklaniyor ne yazik ki..
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

YAVUZ GÜNDÜZ
    SEHZADE58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 12

Aynı sorun bende de var 2009 1.4 actvt egzotık kırmızı grande punto.arka tampon ve kapı kulpları bildiğin pembe olmak üzere her gören kim boyadıysa bu tamponu iğrenç olmuş renk tutmamış diyor.insanlara tamponda boya olmadığını anlatmaktan yoruldum ne yapmamız lazım arkadaşlar aracımda sıfır boya tertemiz.sırf bu illetten kurtulmak için boyanmasına da razıyım artık sıkıldım

Tuzemen Tuzemen
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı SEHZADE58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bende de var 2009 1.4 actvt egzotık kırmızı grande punto.arka tampon ve kapı kulpları bildiğin pembe olmak üzere her gören kim boyadıysa bu tamponu iğrenç olmuş renk tutmamış diyor.insanlara tamponda boya olmadığını anlatmaktan yoruldum ne yapmamız lazım arkadaşlar aracımda sıfır boya tertemiz.sırf bu illetten kurtulmak için boyanmasına da razıyım artık sıkıldım
    benim izlediğim yolu izlemenizi tavsiye ederim.fiat.com.tr den şikayet formu doldurun ve şehrinizdeki yetkili servise gidip durumu anlatın fotoğrafları çekip göndersinler fabrikaya.sonuçta bu sorun başına gelmiş ve aracının garantisi bitmesine rağmen plastik aksamları ücretsiz boyatmış puntocular var konuda.üstte attığım mesajı örnek alabilirsiniz.plastik aksamlarında boyanmasından korkmayın aracınızı satarken expertizde yok bunun tamponuda boyalı demezler.ha öyle birşey diyen varsa art niyet ararım fiyat düşürmeye çalışıyorlardır.sonuçta plastik aksam sac değil.

YAVUZ GÜNDÜZ
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

şikayet maili attım bakalım dönüş sağlayacaklar mı bilmem

Tuzemen Tuzemen
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı SEHZADE58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şikayet maili attım bakalım dönüş sağlayacaklar mı bilmem
    süreci hızlandırmak açısından bulunduğunuz şehirdeki yetkili servisede gitmenizi öneririm.fotoğraflarını çekip göndersinler fabrikaya.sonuçta fiat şikayet mailinden sonra sizi arayıp yetkili servise yönlendirecek fotoğraf çekimi vs için.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tuzemen Tuzemen
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

kavaklıdere fabrikaya fotoğrafları göndermiş 8 yaşında arabaya birşey yapamayız demişler, boya için fiyat anlamında cevap bekliyormuş kavaklıdere.ekstra olarak attığım mailden dolayı fiattan aradılar konuyu genel merkeze ileteceklerini söylediler, daha önce bu sorunu yaşayıp ücretsiz boyatanlar olduğunu benimde aynı şeyi istediğimi belirttim.bakalım neler olacak.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ibrahim ibrahim
    ibooovn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

Kaput yeni boyanmis ,bisey olmaz iki yaz, bi kış görünce düZelir

zami can
    zamican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

gayet normal, aynısı başıma geldi. 2009 model sıfır km aldığım araç şuan aynı konumda. hemde hiç boya olmamasına rağmen.

YAVUZ GÜNDÜZ
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Müşteri hizmetleri ton farkı için beni aradı evime yakın olan servise yönlendirdi foto çekimi için.servistekiler suratsız şekilde böyle bir durumun olmasına imkan yok boyamazlar vs dediler.şimdi geldim servisten daha.bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum.

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon