hepimizde var benim araba çift renk görünüyor![]()
hepimizde var benim araba çift renk görünüyor![]()
bende aracımı aldığımda tamponları,kapı kolları,aynaları,marşpiyelleri ve spoyleri pembeleşmişti bu konuyu okuyup birmota gittim fotolarını çekip fiata gönderdiler bir hafta sonrada boyamak için servise çağırdılar ve ücretsiz boyadılar aracım 2007 model garintiside bitmişti hemde...
emeği geçen herkese teşekkürler...![]()
konuyu hortlattığım için özür dilerim ama konuyu görünce heyecanlandım,
aracım 2006 model grande punto 3k egzotik kırmızı.ilk sahibinden geçen ay aldım.arabanın kapı kolları, ön arka tamponu, marşpiyelleri, spoileri, ayna kapakları pembeye dönmüş durumda.aracımı alırken yetkili fiat servisi ankara oto da yaptırdığım ekspertizde herhangi bi boya olmadığı yazılmıştı.sadece ön tamponun sağ kısmında sürtmeden kaynaklı lokal boya var.konuda okuduğum kadarıyla fiat bu araçlarda kronik sorun olduğunu kabul etmiş, ve ücretsiz boyamış.bende bununla ilgili başvuruda bulunabilir miyim? aracın ikinci sahibi olmam veya garantisi bitmiş olması sıkıntı yaratır mı? bu arada plastik aksamlarda işlem olmaması gerektiği yazılmış, benim aracımda sadece ön tamponda lokal boya var geri kalan parçalar boyanır mı? özel servisten boya için 500 tl fiyat aldım. biraz üzdü açıkçası![]()
aynen demin fiat ın sitesindeki şikayet formundan mesaj gönderdim şu şekilde;
Merhaba,
2006 model grande punto 3 kapı egzotik kırmızı renkli araç sahibiyim.Aracın 2. sahibiyim.Aracımın 0 alındığından beri bakımları bendeyken de dahil olmak üzere yetkili serviste yapılmıştır.Aracımı alırken expertiz yaptırdığım Ankara Oto yetkili fiat servisinde aracın boyasız olduğu belirtildi.Fakat aracımın gövde ile plastik aksamları(tamponlar,spoiler,kapı kolları,ayna kapakları) arasında gözle görülür derece ton farkı var.Ankara oto ve Tan oto yetkili servislerine bu konu ile alakalı bilgi almak için aracımı gösterdiğimde bu renk araçlarda genel olarak bu solmaların olduğu söylendi.İnternetten de araştırdığım kadarıyla benim gibi bu sorunu yaşayan ve mağdur olan ayrıca bu sorunları fiat tarafından ücretsiz giderilmiş birçok egzotik kırmızı renkli punto sahibi ile karşılaştım.Daha önce kullandığım hiçbir araçta bu tarz bir sorunla karşılaşmamıştım.Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ederim.Teşekkürler.
yarın uğrayabilirsem birde ankaradaki birmota uğrayacağım.yetkili servisin araya girmesi daha da hızlandırır denmiş önceki postlarda. şansımı deneyeyim![]()
bugün kavaklıdere servis müslüm beyin yanına uğradım, sağolsun oldukça fazla ilgilendiaracın fotoları çekildi, fabrikaya gönderilecek umarım bir sonuca ulaşırım
![]()
Merhabalar, 2 ay önce tamponumdaki çatlaklardan dolayı komple tamponu tamir ettirip boyattım aynı şekilde benımde gövde ve tampon arası araç temizken ton farkı göze çarpıyorne yapmalı bilemedim.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Aynı sorun bende de var 2009 1.4 actvt egzotık kırmızı grande punto.arka tampon ve kapı kulpları bildiğin pembe olmak üzere her gören kim boyadıysa bu tamponu iğrenç olmuş renk tutmamış diyor.insanlara tamponda boya olmadığını anlatmaktan yoruldumne yapmamız lazım arkadaşlar aracımda sıfır boya tertemiz.sırf bu illetten kurtulmak için boyanmasına da razıyım artık sıkıldım
benim izlediğim yolu izlemenizi tavsiye ederim.fiat.com.tr den şikayet formu doldurun ve şehrinizdeki yetkili servise gidip durumu anlatın fotoğrafları çekip göndersinler fabrikaya.sonuçta bu sorun başına gelmiş ve aracının garantisi bitmesine rağmen plastik aksamları ücretsiz boyatmış puntocular var konuda.üstte attığım mesajı örnek alabilirsiniz.plastik aksamlarında boyanmasından korkmayın aracınızı satarken expertizde yok bunun tamponuda boyalı demezler.ha öyle birşey diyen varsa art niyet ararım fiyat düşürmeye çalışıyorlardır.sonuçta plastik aksam sac değil.
şikayet maili attım bakalım dönüş sağlayacaklar mı bilmem
kavaklıdere fabrikaya fotoğrafları göndermiş 8 yaşında arabaya birşey yapamayız demişler, boya için fiyat anlamında cevap bekliyormuş kavaklıdere.ekstra olarak attığım mailden dolayı fiattan aradılar konuyu genel merkeze ileteceklerini söylediler, daha önce bu sorunu yaşayıp ücretsiz boyatanlar olduğunu benimde aynı şeyi istediğimi belirttim.bakalım neler olacak.
Kaput yeni boyanmis ,bisey olmaz iki yaz, bi kış görünce düZelir
gayet normal, aynısı başıma geldi. 2009 model sıfır km aldığım araç şuan aynı konumda. hemde hiç boya olmamasına rağmen.
Müşteri hizmetleri ton farkı için beni aradı evime yakın olan servise yönlendirdi foto çekimi için.servistekiler suratsız şekilde böyle bir durumun olmasına imkan yok boyamazlar vs dediler.şimdi geldim servisten daha.bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri