merak etme puntonun kide megane den aşağı değildir
merak etme puntonun kide megane den aşağı değildir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ateşleme bobini benim bildiğim bi tane oluyor araçta(bujilere akım taşıyan bi parça) astranınki 175 tl idi iki üç ay önce almıştım, alman malı kaliteli bir parçaydı, bence değiştirmeden önce cihaza bağlat ateşleme bobini arızalarını tespit ediyor cihaz arıza varsa değiştir, ustalar bilirler tabi ama seninki biraz egr sorununa benzemiyormu
Valla burda montaj diyip geçmemenizi öneririm... 2008 yılında sunroof Çıtası yüzünden servise gittim. Bu dediğim çıta sert plastikten ve yarım metre ya var ya yok. Yolda görseniz tekmelersiniz yani o kadar. Sadece ucundaki bir kırıktan dolayı sunroof dengesiz duruyordu açtığımda... O çıtaya 325 lira istediler o tarihte....
Kazık konusunda fransızların üstüne tamıyorum.. Haa italyanlar kazık değilmi onlarda kazık.. Bizi zaten alıştırdılar her türlü kazığa benzinimiz kazık vergimiz kazık...
BY Turbo SPORT 150 HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri