Valla abi yolum uzun tıngır mıngır gitmeyi sevmem.en az 130 la giderim yoksa bayar beni.Orda ne yazıyorsa o.Baktım 3.2 de kaldı daha da düşmedi emin olmak için 10 km daha gittim sonra bastım.Benim burda hile hurda yapmaya ihtiyacım yok ona bakarsan senin dediğine göre salarım aracı bayır aşağı çekerim ortalamayı alın şu kadar yaptım derim.Yapma gözünü seveyim...Bu şekilde yapıcak kadar ne saf biriyim ne de çakal biriyim...Sadece elde ettiğim sonuca ben bile hayret edip hayran kaldım ve paylaşmak istedim...Yoksa kimseye bi şey ispatlama amacında değilim...
Senol kardes kımseye bısey ispatlamaya ıhtıyacın yok sadece dusundugun seyı paylasmıssın senı bız bılıyoz ıyı gıtmıssın ıyıde senınkı dızel zaten az yakar bıde bununla mılletı dızel almaya tesvık edıyorsun keske bende alsaydım dızellll
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri