62 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Klimanın sesli çalışması

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #38
    Koray TUNCER
    tekkulak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/06/2010
    Yaş
    44
    Mesajlar
    7
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 1

    Standart Kompresör Değişimi

    Arkadaşlar Merhaba.
    Klimamı açtığımda gelen "hırtt-hurtt vb." ses neticesinde KARTAŞ'a gittim.
    Aracınızın yanınıza giremezsiniz gibi kurallar (haklı yanları da bar) sonucunda derdimi işi yapan ustaya tam anlatamamaktan ötürü klima normal (!) diye bir notla karşılaştım. Normal olmadığınız anlatmamız ve tekrar (3000 d/d lerde gelen ses) derdimizi anlattık ve kompresörümüz değişti.
    ARtık 3000 d/d lerdeki ses gelmiyor. ANcak bu seferde radyatör fanı klima açıldığında motor sıcak veya soguk olsun far etmiyor. Çalışmaya başlıyor. Aralıklı olarak tekrarlayan bu çalışma ile ilgili servisi aradığımda gaz basıncının fazla olduğunu söylediler. Araç tekrar servise gidecek ve basınç ölçülecek..Bakalım ne olarak?
    Sanırım 1.3 motor ve otomatik klima kombinasyonunda uyum problemleri var. Fiat konunun farkında ama nafile. Herkeste kompresör, kayış-kasnak gibi nedenlerden ötürü ciddi şikayetler var.
    Sorun giderilince sonuçları yazacağım.
    Sevgiler

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Sesli komut - uzaktan kontrol
    otodiag tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 45
    Son Mesaj: 09/05/2012, 07:55
  2. Sesli çalışma
    ademc tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 09/07/2011, 01:22
  3. Klimanın sesli çalışması!!!
    yns16 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 02/03/2011, 01:59
  4. Dizel'e Sesli egsoz Takılabilir mi?
    zago tarafından Modifiye forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 13/04/2009, 01:44
  5. GP Sesli Start Komutu
    tombalak tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17/03/2009, 22:52

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com