Arkadaşlar size bir sualim olacak
aracım 2006 ağustos trafiğe çıkışlı
şu anda 30300 kmde sizce kayışı değiştirme zamanım geldimi?
yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar size bir sualim olacak
aracım 2006 ağustos trafiğe çıkışlı
şu anda 30300 kmde sizce kayışı değiştirme zamanım geldimi?
yardımcı olursanız sevinirim
Triger kayışı, baskı balata vs bakımları büyük bakımlardır. 100.000km de bir falan değişir. En kötü ihtimal 60.000km.
Aracımı makina mühendisinden almıştım; arabam dize,l benzinliler de öyle bilmiyorum; ama bizim araçlarda triger yerine zincir olduğunu ve değişmediğini söylemişti.
triger lastik ise degistir km gelmemiş ama lastik ömrü var 4 yıl riske atma derim
kasma bu kadar kendini cihangir
hastalık hastası olursun elleme arabayı 1-2 sene daha bin
ondan sonra değiştirirsin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
valla cıhangır yarama tuz bastun.benım go 2006 mayıs cıkıslı.57000 de napsam hıc bılmıyorum.arkadasımda 2004 asrra var daha yenı 110000 de degıstırdı.kıtapcıkta kullanıma gore 3 veya bes yıl yada 120000 km hangısı once dolarsa dıyo.es dost arkadas degıstırme dıyo,coskun takma kafana bu kadar dıyonapıcaz bende anlamadım 60000 gecırıp de degıstırmeyen varmı acaba yada degıstıen varmı trgerını.turlu turlu soru gelıyo ınsanın aklına
![]()
hakikaten kasmayın bu kadar arkadaşlar.
benim araç 2006 model (şubat 2006 üretimi - haziran 2006 yola çıkışlı)
aracım 82 binde. geçen ay 80 bin bakımını serviste yaptırdım.
triger değişmedi , servisten değişelim diyen de olmadı .
seneye inşallah aracın kilometresi ne olursa olsun değişecek ama seneye nisan - mayıs gibi olacak bu değişim. daha önce gereksiz.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
huseyın abı o zman bende beklıcem seneye mayıs gelsın ole degıstırcem.zaten eneye kdar tas catladsa 10 bın km yapaım ben.ne bukadr telas yapıyorsak
Arkadaşım kullanma kılavuzuna göre 5 yıl veya 120000 km.de bir yazıyor.Daha zamanı gelmemiş.
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Oh be rahattlattınız beni arkadaşlar
coşkun su serptin bana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri