Alıntı sabanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
irfan abi
1. klimayla ilgili bende aynı şeyleri yaşadım başta fakat auto dan çıkartıp manuele aldığın zaman sıkıntı yaşamıyosun onu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum şu anda gözümğn önüne getiremiyorum tuşları ama birazdan arabanın yanına gidip bakıcam senin için.
2.yokuş kalkış sistemini anlatmış arkadaş rampayı çıkarken eğer devir 1000 'in altına düşerse dizeller kendi kendine gaz veriyor stop etmesin 1000 devirde gitsin diye.
3.eğer seninki ingilizce versiyonsa Ic ----/---- diye bir ifade çıkması lazım ama türkçeyse Atü ----/---- şekil çıkar yavaş yavaş bir daha bak sen...
Hakancığım malumun havalar ısınmaya başladı ve klimaya artık daha çok gidiyor elimiz.Auto dan çıkarılması için herhangi bir tuşa basmak yetiyordu galiba ve manuele geçiyordu klima.Ama ben tüm sıcaklıkları denediğim halde fanı çalıştıramadım, klima sürekli beklemeye alıyor kendini.
3.konuda ise resetleyene kadar Ic ----/---- fonksiyonu gayet sağlıklı biçimde çalışıyordu bende ama yaklaşık bir haftadır 5.6, 5.9 gibi rakamlarda takılı kalıyor, yani denildiği üzre ortalama yakıt tüketimini görebiliyorum sadece.