Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben uzerine yuk bindiğinde oluşacak basınç farkını elimizdeki mekanik basınç ölçerlerle gözlemleyebileceğimizi düşünmüyorum zaten. Ancak takdiriniz bu cihazlar lastiğin içindeki hava miktarını değil havanın basınç miktarını ölçmektedirler, düşünün en ufak bir sıcaklık farkında dahi lastiğin içindeki gaz nitrojen değilde hava gazı ise basınç artmaktadır, buda lastiğin bir balon gibi şişmediğini içindeki havaya karşı direnç gosterdiğinin bir ispatıdır. Uzerine yuk konuldukça sonuç itibarı ile jant ile taban arasında kalan kısımda hacimsel bir kuculme olmuyor mu? işte bu alandaki kuculme p.v=nrt den total basınçta çok küçükde olsa bir oynama yapacaktır. Bu önemsenmeyecek hatta yok sayılacak kadar kucuktur ayrı mesele. obsesyonu olan arkadaşımız daha iyi araştırmıştır teorikdede çok küçükde olsa hiçbir değişme olmuyor diyorsanız bu benim ilgimi çeker sebebini bilmek isterim ve yeni birşey ogrenirsem çok mutlu olurum )
hava miktarını ölçmüyor.. lastik sıcaklığı 0 derecede iken basılan 30psi daki hava miktarı, 25derecede 30psi basılandan çok farklı olmasa gerek.. (lise fizik bilgimle) işin teorik kısmı beni aşar..

diyelim ki 30psi bastınız ve baya yüksek hızda kullanıp lastikleri ısıttınız.. tekrar ölçünce 35-37psi gibi bir değer çıkıyor.. lastikte bombeleşme yok lastiklerin sıcaklığından genleşen hava tüm çepere basınç uyguladığı için soğuk halinden farkı yok.. üretici adamlar onu hesaplamışlardır herhalde o ısıda o basınç sayesinde yere tutunma oranları vs.. nyse..

bu arada benim obsesyonum=takıntım tüm lastiklerdeki basınçların simetrik olmasında öte değil..