Alıntı usermm1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun.

arabayı frene basıp çalıştırın. çalışınca otomatik N ye alır. frendeyken birkez ileri itip 1'e alın. yolculuğa hazırsınız. sol tarafa çekerek otomatik/manuel geçişi yapabilirsiniz. gerçi otomatikteykende +/- ile vitese mudahele edebilirsiniz. R ye alırkende frene basmanız gerekiyor. N kullanmaya pek gerek yok zaten.

kullanırken dikkat edeceğin şeyler; stop ederken N ye almayın kesinlikle viteste kalması lazım. 2 ile kalkmayın (kar buz hariç)

eco ise ekonomi içindir. tuşa basınca ekranda E yazar. görevi erken vites büyütür. ben kullanmıyorum zaten normalde 60kms de 5 e alıyor.

acemiyken en çok yokuşta acemilik çektirir. bazen 2 ile çıkılacak yokuşa 3 le girer vs. bu tip durumlarda elle mudahele edersin. sorunsuz kullanman dileğiyle.
neden ?