ALTINYOL' DAN KARŞIYAKAYA GİDERKEN VEYA İZMİRE GİDERKEN BAYRAKLI SAHİL YOLU YÜZME HAVUZU YANINDAKİ BAYRAKLI ÜSTGEÇİDİNE GELDİNİZ VE HIZINIZ DA 90 km' Yİ GEÇİYORSA EVİNİZE POSTACINN GELMESİNİ BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOK DEMEKTİR. BURAYA YERLEŞTİRİLEN KAMERA SAYESİNDE HIZINIZ 90 KM Yİ GEÇİYORSA 24 SAAT ÇALIŞAN VE GECE GÖRÜŞLÜ TERMAL KAMERAYA SAHİP OLAN SÜPER KAMERA SAYESİNDE FAZLA HIZ YAPTIĞINIZ FOTOĞRAFI İLE BİRLİKTE ÇEKİLDİKTEN SONRA CEZA MAKBUZUNUZ ADRESİNİZE GÖNDERİLECEKTİR.
YARDIMCI OLABİLDİMSE NE MUTLU BANA
Konu Kriminal tarafından (02/04/2010 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
I ' m c a p u l i n g . . .
Mazotun 3-TL yi geçtiği, benzinin 4-TL ye dayandığı şu günlerde yapılacak en iyi hız: 80![]()
deniz bu söylediğin üst geçit bornova yoluyla altın yolun kesiştiği yermi tam olarak anlayamadım açıklarmısın biraz daha? ceza yemeyelim durduk yere dimi![]()
Altın yol karşıyakadan konak tarafına gıderken bayraklı yol ayrımını 50 mt gecınce..
77 ile 205 yapılmaz diyen varsa anahtarını alsın gelsin,yazımın arkasındayım her daim![]()
murat kardeş düz yolsa dizeller belki ama fire 'ların 180 km yi görmeler,ne ben imkan vermiyorum imkanı yok yani kadran hatası dışında eğer düzde gidiyorum diyen fire sahibi varsa yanına bir bmw mercedes audi bunlardan birini alsın öyle denesin çünkü bu modellerin kadran prensibi bizimkilerden çok farklı o yüzden kaç km yaptığı o zaman meydana çıkar... ama dediğim gibi fire ların düzde o hızı görmesi MODİFİYESİZ imkansız diyorum...
Araç yokuş aşağı daha hızlı gidemezse yokuş yukarı da daha yavaş gitmez o zaman,
Tabiki ağırlık, güç-tork ve bunların elde edildiği devir, vites oranı, son dişli oranı, lastik çapı, rüzgar direnci hızı etkileyen teknik nedenlerdir.Ancak tüm bunların dışında eğim hızı arttıran ana fizik kuralıdır.İçinde güç ünitesi bulunan her araç eğimde aşağıya doğru daha hızlı, yukarıya doğru ise daha yavaş gider.Sıfır eğimde ise öngörülen hızın en fazla %10 altında ya da üstünde olunabilir hatasıyla beraber,
Son hızı 160-170km/s olan hiçbir araç 190-200km/s lere çıkamaz.Çıkıyorsa bunda tek etken eğimdir.%1 lik bir eğimde bile (bizlerin hissedemeyeceği) fabrika hızı rahatlıkla aşılabilir diğer hiçbir faktöre bakmaksızın,
Son hızlarının 200km/s lere çıktığını söyleyen arkadaşlar yalan söylemiyorlardır tabi ama hataları gittikleri yolun eğimini hissedememelerinden kaynaklanmakta...
Konu ABNEW tarafından (02/04/2010 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Fabrika verisi neyse onu yaparsın mı dedim ?
Bu dediğimi bana gösterirmisiniz acaba
denizasil nickli abim 1.3 75 Hp multijet Grande Punto ile 220 km/h yaptığını söyledi , ben onun için video istedim. Koyduğu video'da 200 km.
Bende eski 1.3 75 HP aracım ile 200 km'yi gördüm. Benim lafım 220km/h hıza idi ..
Şu fabrika verisi neyse onu yaparsın dediğimi nerden çıkarttınız onu anlayamadım.
Konu Birkan61 tarafından (02/04/2010 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
doğuş oto da çalışan bir arkadaşım söyledi tam olarak bilmiyorum bende hatta ondada 320d var onunla denemiştik benim GP yi o zama anlatmıştı ama çok merak ettiysen senin için öğreneyim coşkun...![]()
o zaman sana yanlış anlatmış
her aracın km si şanzumanın içindeki km dişlisinden yaptığı hızı ölçer
araçların hız göstergesi 1 saatte alınacak yolu gösterir
eğer senin arkadaşının dediği gibi bir mantık olsa
bmw ile ankara istanbul 450 km
punto yanlış ölçtüğü için ankara istanbul atıyorum 500 km çıkması lazım
bmw olsun ferrari olsun hepsinde birer adet şanzumanlarında km dişlisi mevcuttur
sadece araçların lastik ölçüleri dişli oranlarına göre km dişlileri üzerindeki
diş sayısı farklıdır
ancak sistem aynı şekilde çalışır
km dişlisi döner km teli ile kadrana bağlıdır ve kadran da bu şekilde
satte alınacak yolu gösterir
ancak araçta yapacağınız ufak değişiklikler bile kadranın sürati yanlış ölçmesi gibi alınan mesafeninde yanlış ölçülmesine yol açar
mesala gp lerde ki km dişlisi 15 janta göre olduğunu varsayarsak
siz bu araca 17 jant ve aynı yanağı takarsanız kadran 180 gösterirse yuvarlanma uzunluğu farklı olacağından asıl hızınız daha fazla olacaktır
aynı şekilde 15 janta 13 jant takarsanız kadran 220 gösterecek ama gerçek
hızınız 180 km olacaktır
ama sen yinede arkadaşına sor ben merak ettim bmw ninki nasıl çalışıyormuş
Konu GP COSKUN tarafından (02/04/2010 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
tamam ben sana öğreneyim sen kendin karar ver o zaman dediğim gibi ben o kadar anlamıyorum racing konuşalım de sabaha kadar her türlü ama bunda iddia edemem ben senin için öğreneyim seninde için rahat etsin...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri