bence gayet iyi gitmişsiniz..
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-okunmali.html
bence gayet iyi gitmişsiniz..
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-okunmali.html
Arkadaşalar,
Bu konu bana biraz garip geldi. 77 Beygirlik benzinli bir arabanın 200 km hıza çıkması düz yolda zaten çok zor. Bazı arkadaşlar doğru yazmış. Düzgün seçilmiş lastiklerle ve tatlı uzun eğimlerde 200 km görmek mümkün, düz yola geldiğinizde aracın kendini 170'ler gerilettiğini görürsünüz. Rahat bir şeilde 200 km hızlara ulaşmak istiyorsanız en az 90 beygir bir araç kullanmalısız. Tabi torku da yüksek olmalı. Ayrıca unutulmamalı ki bu araçlar sürat için imal edilmiş araçlar değil.
Konu msanli tarafından (03/04/2010 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.
Valla hocam yanlış anlamayın şahsınıza falan birşey demek istemiyorum fakat bana olanaksız yada ibre bozuk gibi geliyorPeki o zaman eklerseniz görürüz fakat illa kanıtlamak zorunda değilsiniz. 220 görsenizde görmesenizde benim için bir anlam ifade etmiyor , kendinizi boş yere tehlikeye atmayın bence..
Walla tehlıke bızım ıkıncı adımız cnm yaptıgımız işle alakalı dıyelım..Neyse bıgun ınsallah oda olur ama ben gercekten yapabılen arkadaslarda tanıuyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
75 likle 200 220 görünüyorsa benim ibreyi ters çevirmem lazımşaka bir yana görebilir bunun için deviri yüksek tutmak ve eğim tatlı olmalı ki 220 görsün
Eğim falan yolda dumduz olacak degılya Türkiye'nin yolları işte klasık yokuşlu inişli virajlı almanya gıbı km lerce otobanımız vardıda bızmı basmadık..
araba modifiyeli değil bi tek spor hava filtresi var. gerçekten puntoyu çok seviyorum küçük müçük ama maharetleri çok büyük otoban faresi gibi.
Özkan spor hava fılterinin avantajhı ve dezavantajı nedir?
bence normal ismail abi bizim bi tanıdıkta gecememis yokuş aşaı 200 gördum dio ama en son 190 dedi bizm mjetle ben denedm konyalılar bilir rixosun orda 195 filan gordum korktumda biraz yas kucuk tecrube az babam denedi 200 yapıor dahada gider dedi yokus aşaı
Konu seantd tarafından (06/04/2010 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.
yeni fiesta 1,4 tdci 68 beygir ile düz yolda iki kişi + bagaj 175- 177 gördüm...hafif eğimde 190 ı görmüştüm ancak önümde trafik vardı basmaya devam edemedim...Bu hıza da bir 207 ile kapışırken çıkmıştım...207 tek kapıydı kaçamadı arayı açamadı... tek kişiydi yüklü olduğunu da sanmıyorum...
Konu skydome tarafından (06/04/2010 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
g.punto 1.4 75 bg keşan uzunköprü yolunda 200 ü gördüm bayır aşağı![]()
Oy oy oyBir Hort daha
![]()
KarŞıYaKa
200 de seni gordu mu kardes?
biz gp'yi çok sevdik
Araban 77 beygir yalniz75 yazip bizi kandirma
biz gp'yi çok sevdik
Hocam hort rekoru kırdın sanki
Bu arada böyle şeyler yazmayalım sosyal mesajı sevenler derneği foruma üye, aman diyeyim başınıza iş alırsınız.
Bu arada hocam denemeyin böyle şeyler. Bırakın 120 yapsın yeter...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri