sorunu çözebildiniz mi acaba? aynı sorun bende de var.
gemlikli_55 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar benım arabada sabahları sogukken 1 kez bosa atardı ve verdiği uyarı fren pedalına basın yazardı hanı aracta frene basmadan 1 almakta verdiği mesajin aynısını uyarı verirdi 3 4 gündür sorun hiç olmadı ve bugun ben surerken birden yine sabah ilk sürüste check transmission, see hand book uyarısı yazısı verdi göstergede dualogıc transmisyon isareti yanıp sondu kırmızı ama bosa almadı bende hemen kenara alıp aracı stop ettim ve yenıden calıştırdım ve sorun kalmadı 70 80 km gittim durdum kalktım vs hiç sorun yasamadı ne yapacağımıda sasırdımmmm
"Betonarme kız gibidir nasıl davranacağı belli olmaz"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri